Juu, äsken tultiin agikentältä Sannan ja Satun kaa liitelmestä =). Penskan 5-viikkois kuvat pitäs saada tänne (EI se voi olla niin ISO!) ja sunnuntain tai maanantain agiliitelyt on jäänyt kirjammatta ja ja ja......Laitetaan tää facen syyksi, sekun tahtoo viedä kaiken ajan!

Mutta siis otsikosta voi päätellä uuden (tai no, uuden ja uuden, vanha tulee takas uudestaan) ongelma kohteemme agissa eli rimat! Voi hitsi kun ne on niin tuskalliset! Ja samoin suorat! Mä en käsitä miten noin koiran kaa voi mennä suoraa! Kieputtaminen on ihanaa ja se kyllä onnistuu, mutta suoraan meneminen....Ja siitä tullaan takas rimoihin. Eli kun lähdetään menmään suoraa koira alittaa maksi rimat. Ja melkein milloin vain maksi rimat, tai jos hyppää ne, se tiputtaa rimat....

Suoran menossa tää etenkin korostuu, kun sillon saa neiti niin paljon vauhtia että menee bordercolliemaisesti matalaksi. Ja silloinhan on kätevämpi mennä riman ali, kun mahtuu ihan heittämällä, eikös vain? Ja mini ja medi rimoja ei enää alittele eikä pahemmin tiputtelekkaan, mutta maksi rimat....  Tehtiin myös niin, että laitoin kaks rimaa, medille ja maksille,  sellaset kyllä hyppäs hienosti, muttei yksi rimaisia makseja. Onko blogin lukijoissa ketään, joilla ois samanlaista ongelmaa tai koskaan ollut?

Irtoamista harjoteltiin myös kolmen hypyn suoralla, se nyt onnistuikin, medeillä. Nopeus on meidän agissa parasta ja nopeus on meidän agissa pahinta. Suorassa varsinkin. Mä en voi tehdä paljon mitään kun kora on mua niin paljon edellä. Mutta lauantaina lisää treeniä, ongelmat on tehty voitettavaksi!!

------

Penska on oihan syötävän suloinen äriipurri. Ei pelkää mitään eikä ketään, luonnetta löytyy ja oikee tihulainen on =). Ois mielenkiintoista jos joku pentutestais sen mutta kun ei ole tässä lähellä ketään pentutestaajaa. Niin, Julia teki meille ihanan pannan, joka on pennun mielestä mainio lelu, kun panta on vielä hieman iso. Kiitos kovasti Julia! Pannan kuva: 

 

http://www.petsie.fi/pet.php?petid=130598&s=images&img=20210292&showAll=1

 Viisviikkois kuvat pennusta pitäs saada tänne ihasteltavaksi. Lapsi vieraita on käynyt kylässä ja pennun itsensä kokoinen jalkapallo on jo nyt kiva juttu!