Elpan kaa ollaan nyt käyty maanantaina ja tiistaina agiliitelemässä ja keskiviikkona olin pitämässä agin jatko- ja alkeiskurssia. Ekalle alkeiskurssille en kerennyt, jossa oli viimeinen kerta, samoin kuin jatkokurssilla, ja jatkolaiset siirtyy meidän treeneihin, jossa on nyt tosi monentasoista koiraa. 

Maanantaina ja tiistaina tehtiin ihan perusvauva agia, kaksi hyppyä suoraan rimat maassa (jossa Elvis ymmärsi jo hypyn idean, teki aina kohdalla pienen pompun :D), mutkaputkee ja pari puomia. Pikku mies oli niin tohkeissaan touhusta. Pieniä tokoiluja siinä sivussa, ihanasti Eepu pitää kontaktia.

Jospas tänään innostus Een kaa tokoilemaan ja/tai tekeen makkara ruudun. Launataina mennään Eekan ja Sannan kaa Oulaisiin pentukussille, joka varmasti tekee Elvikselle hyvää, samoin kuin agitreenit, joissa on sille hirmuna uusia koiria, joiden luo ois aina niin mukava livistää. Nerankin tekis mieli tehdä jo jotain tottista, eli saattaa tehdä ulkona huvikseen sivua tai yrittää seurata, mutta tassun takia kontaktia on hankala pitää. Tänä iltana töppönenkin (töppönen =tukiside) lähtee pois jottei se ala hiostamaan tassua.