Olipas taas kiva päivä, Tarjan ja Sannan (okei, myös äiti oli matkassa) kanssa Kaijjaanissa :). Uudet näyttely säännöt olivat mielenkiintoiset, samoin arvostelu lomake, jossa huomioidaan nyt koiran luonnettakin! Elviksellä kehä tosiaan heti ysiltä, ensimmäisenä luokassa. Ja koska luulen, ettei kukaan blogini lukijoista ymmärrä pahemmin Norjaa, niin jätän itsearvostelun laittamatta. Elvis sai erinomaisen ilman sa;ta ja oli luokkansa toinen. Tuomarilla (Leif-Herman Wilderg) oli vähän jännä maku, Elviksellä oli arvostelun mukaan liian suorat lavat ja kapeakallo (minun mielästä kun se on välillä herralla turhankin paksu!. Elviksen iskä oli hienosti Rop :).

Sitten valmistautumaan Neran kehään, tuomarina Sandra Mashford Austraaliasta, jolla oli mukavan nopea tyyli. Neran sai tälläisen arvostelun:

Very good breed type. Pleasin head propotions. Overall balance excellent. Good depth of chest. Good foreqvarters a hidquares. Moved well. Eri4 SA

Kilpailuluokassa jouduttiin pahaksi onneksi seisomaan kuopassa, joten Nera näytti hieman takakorkealta. PN kehässä ei enää menestystä tullut. Onnea Tarjan Sanille, upeasti Sert, Cacib ja Rop :).