Mitähän tästäkin sanois? Tänään siis kisat Kannuksessa. Ei tainnut olla niitä viisaampia ideoita pitää Elvistä kaksi päivää levossa saati viritellä niin voimakkaasti (eli pallolla). Jätkällä meni kierrokset lentokone korkeudessa ja sähläykseksi. Tuomarina Veijo Kinnunen.

Luoksepäästävyys: 9½ Nousi seisomaan

Paikalla makaaminen: 7 Sika sika sika, kaksoiskäsky maahan ja ennakoi istumisen. Tosin, että päästiin siihen vaiheeseen, että sai antaa käskyn oli kulunut tosi kauan, mutta tähän treeniä.

Seuraaminen kytkettynä: 7½ Itse seuraaminen oli itsessään tosi nättiä, mutta kaikki vasempaan käännökset teki kiertäen mun takaa kuten saksal. täyskäännöksessä. Ja huonot perusasennot.

Seuraaminen taluttimetta: 7 Samaa sikailua ja yksi perusasento maahan

Maahanmeno: 9 Ennakoi istumisen

Luoksetulo: 10

Seisominen: 0 Liikaa virettä, niin aivot ei nähtävästi vastaanota käskyä "seis".

Hyppy: 9½ En tiedä mistä puolikas

Kokonaisvaikutus: 9½ tuomari harmitteli niitä seuraamisen vasempaan käännöksiä.

150p. ja 2-tulos

En oikeen tiedä mitä tästä kokeesta ajattelisin. Seuraamisen possuilut laitan vireen piikkiin, ei oo kyllä ennen ilmennyt tuolla tavalla esitettyjä käännöksiä!  Eihän tässä kokeessa mikään oikein pipariksi mennyt, mutta ei tässä voi oikein riemusta hihkua. Mutta ainaskin tietää nyt, että ei virittele koiraa pallolla, eikä pidä sitä kahta päivää levossa (eilen käytiin lenkillä, mutta tänään vai ollaan maattu). Jospa sais vielä sen koularin tälle vuodelle, kun haluais alkaa keskittyyn jo muihin juttuihin.