Ekaks ikäviin uutisiin, Assilla on pissatulehdus, ja ihan kunnon tulehdus kuulema onkin :(. Olin Neran ja Elviksen kaa ulkona ja Assi oli pissannut lattialle ja kun vein sen ulos, yrittin muutaman metrin välein kyykistyä. Soitton eläinlääkärille ja saatiin neljäksi aika. Iskä kävi viemässä mut ja Assit ell:ään ja äiti tuli sitten kun pääsi töistä. Ja nyt Assi saa ½ tapua lääkettä aamuin illoin. Höh, kaikkee tuollekkin oitää sattuu....

Elpan kaa tokoiltiin aamulla ja imutuksessa tehtiin ekat vasempaan käännökset. Vähän jäi eteen tossuttamaan, mä en osaa tehdä vas. käännöstä oikeen tai opettaa sitä, Nerakin tulee aina potkituksi niissä. Maahan meniemistä, sitä pitäs ottaa huomattavasti enemmän. Elviksen kaa on niin kiva tehdä kaikkee, kun se on ihan vauvameininkii =).

Neran kaa myös aamulla eteenmenoa, oli pitäkstä aikaa tosi hyviä ja noudon luovutusasentoo, joka on aivan katsrofaalisessa tilanteessa. Mutta toi ei vielä jaksa et alettas hinkkaan jotain kohtaa joten pieniä kyllästymisen merkkejä joten riehuttiin sit vähän. Nyt siis vain kivoja treenejä, liikketitä kerkee hioa myöhemminkin kun on vire kohdallaan.

Elviksen kaa aamulla käytiin taas vähän kylänraitilla kävelemässä, pitäs siirtyä isompiin paikkoihin, tuossahan onkin ihan hirveesti liikennettä, muutama auto menee kun käydään käppäilemässä. Iskä sai tehtyä agility muurin, kun meillä on agipoppoon kaa esteiden uusimisprojekti menossa. Mun pitää vielä hioa ja maalta se niin laitan siitä kuvia =). Nera sai myös koekäyttää sen, komeilla balleriina loikillaan.