Viikonloppu vierähtikin Tornio-Haaparanta sektorilla. Torstai iltana lähdettiin tädilleni Haaparantaan, perjatai shoppailtiin (Ikean halvat pitsapalat ja limppari, nams) ja launataina Eekkis ja Nera kehässä Tornion KV näyttelyissä. Sunnuntaina tultiin kotiin.

Neran kehä alkoi lauantaina jo kymmeneltä ja käytiin hyvin nopea pyörähdys Lena Stålhandsken kehässä. Arvostelu on ruotsiksi ja kehäsihteerin käsiala sen verran epäselvä, etten ala arvailemaan sanoja tähän. Hampaita tarkistaessa tuomari täti nostaa Neran ylähuulen ylös, ja alkaa osoitella puuttuvaa hammasta sormella ja kälättämään mulle jotain ruotsiksi :D. Kehikset selvittiviät sitten tuomarille ell toditusta. Tuloksena EH, hyvällä arvostellulla, mitään ei moitittu, kaikki varsin bra.

_smaller.jpg  © Tiina Väisänen

Elviksen kehää sai odotella pari tuntia ostettiin puolivahingossa todella hieno kessukello. Nyt se tikittää tyylikkäänä keskellä keittiön seinää. Elviksellä tuomarina Hannu Talvi.

Keskiharmaa, keskikokoa, hyvät mittasuhteet, kaunis pää ja maski, kauttaaltaan erinomainen rakenne, hyvänlaatuinen tuuhea kattava turkki, miellyttävä luonne, hieman korkeat etuliikkeet. ERI1 SA PU1 SERT VSP

Äitin kämmin takia meni sitten cacib nenänedestä :(. Elvis piti ilmoittaa nuortenluokkaan, mutta päätyi kumminkin junnuihin. Äiti halusi myös esittää Elpan, eikä juossut oikein kunnolla. Mutta Eepulla alkaa olla jo kunnon voittoputki päällä :D. Voisi jatkaa sitä parinviikon päästä myös tokon suunnalla....

Viikonloppu oli treenitaukoa, joten tänään tehtiin Een kanssa kokeen omaiset treenit. Voi jessus mitä sikailua! Ekassa seuraamisessa oli liikaa vauhtia ja palkaamattomuuden takia sai vääntää joka asiasta, kuten perusasentojen suorana olemisesta ja liikkeille lähdöistä. Nyt pitää tehdä vaikka seuraamisten jälkeen palkka, maahanmenon ja luoksarin jälkeen palkka, ja seisomisen + hypyn jälkeen palkka. Sitten puolessa välissä ja sitten vain lopuksi. Ja hiontaa vaatii vielä ainakin seuraamisen käännökset ja nopeuden muutokset, luoksetulossa ei hypätä syliin ja seisomista. Paljon on vielä hommaa.

Neran kanssa tehtiin kontakteja. Nyt kun niihin on oikeesti keskittynyt niin niistähän on tullut hyvät! Nera teki tosi hienosti hommia, nyt pitää saada vielä pari kunnon rata treeniä ennen kisoja.