Agiporukalla kokoonnuttiin taas tokon ääreen ja syvennyttiin sen kiehtovaan maailmaan :D. No joo, oli bit bullkin mukana (ei varsinaisesti kuulu agipoppooseen) ja Sannat oli pois. Neran kaa meni treenit vaihteeksi hienosti! Makkarat vei pitkästä aikaa voiton leluista, tais kaverilla olla nälkä, kun ei saanut täysinäistä päiva sapuskaa. Oltiin torilla, eli ts. keskellä kirkonkylää, ja paljon häiriötä :)

Seuraamista, seuraamista taasen alkuun, ja aika paljonkin. Aika lyhyttä pätkää pääasiassa, pääsääntöisesti tosi kivaa. Jos pidin hihnaa vasemmassa kädessä tökki sitä et onks siellä mitään mitä vois yrittää imaista kitusiin. Pitemmässä seuraamisessa vähän lopussa alko kehnontua, mutta iihan hyvin siis. Nouto oli Waude! Mä sain lainaksi Julian kapulaa (Kiitos!!), kun omat on Neralle aika epäsopivia. Siitä ei puutu muutakun se loppu asento ja toi koira ei tunnu ymmärtävän miks sen pitäs istuu mun eessä kapula suussa. Tän jälkeen pieni tauko.

Sit taas vähän seuraamista, ja hienoo oli. Seisominen, mitä ihmettä on tapahtunut meidän hienolle seisomiselle??!!!! Ei älynnyt ollenkaa ideaa.....Kuka on jättänyt treenaamatta ja opetti sen liikkeen tokoliikkeistä viimesesnä? Saatiin apujen kaa jotenkuten onnistunut. Maahanmeno hieno. Noutoo lisää, varas lähtö ja toinen heitto lumihankeen (kapulan heitto on taitolaji), kolmas hieno ja edessä pitämistä. Eteen meno loppuun, joka on kans jäänyt. Ei kovin pitkältä matkalta, mutta ihan okei pääsee nopeamminkin, mut ei nähnyt patukkaa joka oli siellä, niin johtuu varmaan siitä.

Lopuksi jutueltiin porukalla ja tehtiin vähän näyttely treeniä. Opettelin ite esittämään "amerikka -tyylillä" Nera näyttää ryhdikkäämmältä ;). Neraa joutuu kun jutttelee pitään koko ajan käskyn alla, perusasennossa, koska muuten alkaa hyökkiin muitten koirien päälle. Otettiin vielä loppuun pitkä seuraaminen, melkeen puoli toria kierrettiin, sisältäen yhden vasempaan käännöksen ja täykkärin. Se oli upea! Hienoo seuraamista nkin pitkältä matkalta! Äiti ja Assi teki kans pikkusen. Puolentoista viikon päästä ultraan.... :)