Jes, pitkästä aikaa tehtiin Nepsun kaa pihalla oikeesti hyvät treenit :)!

Aloiettettiin noudolla (koiralleha pitää treenit olla yllätykselliset, ja halusin alottaa Neran mielestä kivalla liikkeellä). Ekana Nee lähti vaan haahuilemaan jonnekkin aika eksyneen näkösenä. Toinen oli hyvä samoin kolmas, mutta tarvii selvästi varmuutta siihen millon saa lähtä hakeen, kun oon opettanut, et eka otetaan kontakti ja sit tulee käsky hakee. Joskus kerran vilkas vaan nopsasti ja lähti oma toimisesti ilman käskyä hakeen kapulaa ja sai kuulla siitä vähän isommin (eikö mun pitäs tietää, ettei tuo kestä kentällä äänen korottamista??), niin nyt oikein varmistelee, et saahan nyt ihan varmasti mennä?

Sit seuraamista. Olipas kivaa seuraamista, oli just eikä melkein (mitä nyt on parina viime treeneissä ollut)! Hienot käännökset, hyvä vire ja kontakti! Otettiin pari alon pätkää ja yks lyhempi. Maahan meno hieno, paitsi ennakoi ylös nousemisen -> takas maahan ja vapautus maasta. Seisomista muisteltiin myös, joka on aika taitavasti unohdettu, ja saatiinkin loppuun käsimerkin kaa hyvä seisominen :). Mut toi ihana vire on kyllä paras juttu!

Keskiviikkona käytiin agikentällä leikkimässä Satun ja Toivon-perron ja erään welsh gorgin (miten se kirjotetaan??!) kaa. Treenailtiin ihan pikkusen sillonkin, mut oli niin kylmä tuuli että se treeni kesti tasan 3 minuuttia. Assin pennulla on jo työ/kutsumanimi, siitä tulee Taneli :).