Viikonloppu meni taas niin paikasta toiseen juoksemisessa, että huh huh. Koirien kanssa ehti sentään käydä joka päivä kunnon pitkän lenkin pelloilla ja metsässä. Ja onneksi oli itsenäisyyspäivän ansiosta yksi ylimääräinen vapaa päivä :).  Viikko on sitten kulunut lukeassa hammasta purren, kolme vapaata, kolme koulua, kolme vapaata :D. Eli siis huomenna suunta kohti Helsinkiä. Ja arvatkaa mitä, mä sain sullottua kaikki tavarani koulureppuuni (jopa kameran, jonka pelkäsin joutuvani jättämään kotiin)! Junaan kun ei viittis hrveesti lähtä raahaamaan tavaraa... Elviksen tekis mieli astua tyynyjä, onneksi se itse ei ole vielä keksinyt, mistä tällainen kummallinen mielihalu johtuu. Nera yritti pari aamua sitten höpsiä Assin kanssa, mutta aamu-uninen kessu ei liiemmin lämmenyt ajatukselle.

Tänään viimein ehdittiin Elviksen kaa treenaamaan ja otettiin mukaan Julia ja Noomi. Koululla oli mukavasti häiriötä, vierisessä kaukolossa pelattiin jääkiekkoa ja viereisessä talossa asuva koira häriköi (ehkäpä jopa hieman liikaa). Pikku mies ei ottanut mistään häiriötä teki vaan ihan satalasissa hommia. Eka pelleiltiin kapulan kanssa ja tehtiin perusasentoja. Mä en voi lakata hehkuttmasta miten pro Elviksen seuraaminen on :). Kepittää Neran ja Assin siinä mennen tullen. Jonkun asian oon sillekkin onnistunut opettamaan!

Neran kanssa ollaan tehty pientä&hyödyllistä -kastiin kuuluvia juttuja. Onneksi salkkareissa on nykyään kaksi mainoskatkoa, ne on just sopivia kapula harjoituksiin ym, ja toisella ehtii tehdä samoja juttuja Eemelinkin kanssa ;). Neralla on ollut hirveesti virtaa, kun pidetään nää juoksut nyt ähän vapaata treeneistä.