Tässä on siis kaksi päivää satanut ja Elviksellä on ollut tylsää! Siispä listaa Elvksen kootuista parinpäivän pienistä iloista ja Elviksen kommentit:

  • Dödö purkin räjäyttäminen olkkarin lattialle -"kiva ääni, hyvä tuoksu ja lattiaa voi käyttää nyt luistin ratana"
  • Fanatölkin hajoittaminen olkkarin sohvalle ja sen juominen -"hyvää ja hauskaa pikku askartelua"
  • texmex -mausteen maistelu -"Elämässä täytyy olla ärhäkötä vivahteluita"
  • Boksin, sohvan selkänojan ja muiden korkeiden paikkojen päälle kiipeäminen -"Sisäinen pieni (eikä aina niin pienikään) vuorikiipeiljä pääsi välloilleen"

+ kaikki muu perus Neran kiusaaminen ja riehuminen ym. Niin ja huuli kiiltoakin se sorkki itselleen, siispä se on Omo Hoo:lla.

Tää koira ei ole ihan normaali :DDD. Se on kaikkea muuta. Olen varma että jonain päivänä siitä tulee pienisuuri koirajulkkis, sillä on oikeet tähdin eleet, se haluaa huomion itseensä. Ja näistä sen pienistä iloista saa kootua jonain päivänä kirjan. Ja meille kun väitetiin, ettei me pärjätä bortsun kanssa jos me ollaan pärjätty Assin kaa joka on ollut samanlainen? Hmmm....

Nerakin alkaa puhkeamaan kukkaan -ainakin sotkemisessa. se raukka sai ensimmäistä kertaa pahvilaatikon tuhottavakseen, joka oli oikeastaan tarkoitettu Elvikselle. Mutta kun nera näki miten kivaa pahvin näpräämminen on, se omi koko laatikon itselleen ja silppusi sen. Nera, joka ei ikinä ole ymmärtänyt tehdä mitään tuollaista. Elvis antaa sille raukalle mukavan elämän mallia Cool.

-------

Entäs sitten se jalka? Noo, jalka on taas palautunut normaaliksi pienen pieneksi ontumiseksi, onneksi. Mutta soitettiin Seinäjoen eläinklinikalle, kun eihän tuo tuosta täysin terveeksi ole tullut ja kun ei ole mitään takeita että se parantuisi ilman mitään leikkausta. Seinäjoella sanottiin että kannattaa leikata, mutta koska on nilkuttanut näin kauan jalkaan on voinut kehittyä nivelrikko. Oli aika järkyttävä tieto, ihan kauhee. Miksei tuotakin voinneet Oulussa sanoa? Ois vaikuttanut aika paljon siihen että oltaisiinko viety sitä aikaisemmin leikattavaksi vai ei. No, kumminkin leikkausaikaa ei vielä tarkasti päätetty, mutta otetaan se Valkeakosken leirin jälkeisellä viikolla ja sitten alkaa jo seuraavalla syysloma, niin saa olla potilaan kanssa viikonkotona.

Kauluri ja tikit on kaksi viikkoa, edes mitään sidettä ei välttämättä tule. Sitten ollaan 6-8 viikkoa boxi-remmipissatus-liikunnaalla. Ei mitään äkkinäisiä liikkeitä ja mahdollisimman vähän muutenkin, asteittain pidennetään. Ton järki sumenee kyllä lopullisesti 6-8 viikossa, kun nytkin vaikka aika paljon puuhailee kaikenlaista ja silti ois hirveesti tekemässä kaikkee. Leikkauksesta ennuste on hyvä, jalan pitäisi palautua siis täysin normaalisti agikuntoonkin, mutta eihän siitäkään mitään 100% takeita voida antaa. Huoh.