Jeps, eilen treenailtiin koko porukan kaa. Nerankin kaa päätin koittaa vielä kerran.... Aloitan sitten kaiken vielä ihan alusta ja oikeilen vielä, löytyykö sitä intoa tekemiseen. Ainahan kannattaa yrittää ja koskaan ei saa luovuttaa, vai? Ja nyt tähdätään pk-puoleen, kun kerran jälki on niin hyä ja esineruudun ongelmiinkin löytyi ratkaisu.

Neran kaa otettiin aamupäivällä ihan vaan katse kontaktia ja pari perus asentoa. En nyt tiedä oliko innoissaan, aika kauan kesti ennen kun tajus että tuijottamalla saisikin jotain. Iltapäivällä aloitettiin vauhtiluoksarilla. Ois saanut ekalla kerralla tulla lujempaan, joten otettiin uus joka hyvä. Kolmas oli normi, ja tuli tosi lujaa, törmäämtää ja istukin suorassa. Hyvä Neps! Sit otettiin perus asentoja, oli oikein innokkaana, korjas ja tarjos ite asentoaan. Lopuksi leikitin, leikki loppu -> maahan-> leikki jatku. Ja koko ajan teki hyvällä vireellä!

Nyt pitää vaan kattoo ettei tuu liian pitkiä tai tylsiä treenejä, sisällöltää niiden pitää olla mahdollisimman erillaisia ja Neralla pitää olla mahdollisimman hauskaa! Seuraamista ei nyt ihan pian oteta, kun sivulle tulo tarkoittaa Neralle sitä, että kohta tulee tyyylsä seuraaminen. Treenatessa naksuttelin Neralle ja Elpalle, Assi ei tykkää naksusta.

Sitten Elviksen vuoro. Ekaks pari istumista, ihan tuttua juttua, ei mitään moitteita. Pari sivulle tuloa, sekin alkaa jo luonnistua kädellä ohajaamalla! Paikka sivulla löytyy jo hyvin. Otettiin myös ekan keraan imuttamista, ja Elppa meni niinkuin ois imuttanut koko ikänsä, paremminkuin Nera koskaan! Ei, ei se ole yhtään ahne tai äitiinsä tullut :D?? Lopuksi vauhti luoksarit, äiti piti kiinni ja minä juoksin toiseen päähän kenttää kutsumaan.

Vikaks vielä Assi. Assin kaa möys aloitettiin luoksetulolla. Stoppi oli tosi hieno, kävelin luoksepalkaamaan. Toisen kerran samalla lailla, myös hieno stoppi. Läpijouksulla yhdenkerran ja vikat otettiin oikein, jossa ekassa valui aika pahasti mutta viimenen oli hieno. Vähän seuraamista, Assin kaa on kyllä mukava tehdä seuruuta, niin varma ja reipas koira kaikinpuolin. Luppuun vielä maahan meno, eka jäi seisomaan, mutta siitä korjaus, ja oikein kiva =). Assi myös innostu leikkimään (??!) kuin höperö Neran narupallolla, haluttua tavaraa ja A-luokan lelu, ainaskin koiruuksien mielestä. Nera oli pikkuisen raivona häkissä, kun Assi tahallaan kurvaili sen näköpiirissä sen lelun kaa :D.

Elvis täytti tänään myös 12-viikkoa, rokotuksielle pitäs viedä. Kuvia lupaan laittaa pian, kun alkaa koulunkin kaa kiire helpottaan.