Neralla oli tänään kyllä loisto päivä ;). Oli siis agi treenit ja Tarmo oli ohjaamassa. Nera oli puuhun sidottuna kun äiti ei ollut treeneissä niin ei ollut autoa. Pajukko oli siinä vieressä niin pajukkokin meni matalakksi kun tämä pommpii ja puree sitä! Vitsailinkin että tää on koran ja omistajan kilpahuudantaa kun minä huudan että lätty kiinni ja toinen saa lisää puhtia räkyttämiseen. Muuten meni kyllä kaikki nappiin ;).

Oli keppi ja hyppy treenit. Eka alotettiin tekemällä pelkästään keppejä. Mä peruuti ja sain mennä "oikealta" puolelta ja muitten piti mennä "väärältä". Mutta mäkin menin ihan vahingossa eikä mitään ongelmaa! Tarmokin sano et nyt Nera kuuntelee hyvin. Sitten radalle. Ratana oli hyppy suoraan kepit ja uu putki.  Muut meni takaisnkin mutta me ei Neran kaa. Eka otettiin taas kepit. Nera oli kiinni kun aattelin et lähtee Demin luo. Mut rataan päästin sitten irti eikä yrittänytkään, paitsi lopussa mutta, Tarmo vähän sohas rimalla maata niin tuli kiireen vilkkaa takaisin ;). Radan teki tosi hyvin ja iloisesti ;).

Toinen rata oli Hyppy, siitä poikittain katsottuna kepit (eli 90 asteen kulmassa) ja kepistä katsottuna 90 asteen kulmassa u- putki, taas kepit samasta päästä ja vielä hyppy. Koira jätettiin vinosti esteen taakse ja siitä keppi linjalle. Nera oli niin innoissaan että putkeen mennessä ja tullessa haukahteli! Ei oo ennen radalla haukkunut! Siitä kepeille, meni vasta toiseen väiin kun tein liian tiukan kulman..... Ja vielä loppu hyppy. Otettiin uudestaan, samallalailla mutta ohjaajakaan eu töpeksinyt kepeillä! Hieno Nepe! Ennen rataa otettiin kontakti juoksua ja otti teki seuraamista ja kun siirryttiin loppu hypyltä alku hypylle ja seuras sillonkin innosisaan! Eikä mitään ongelmaa häiriöstä.

Assi ei ollut mukana kun ei ollut autoa ja sitten ois ollut kaks räkkyttävää koiraa eikä Assi kisoihin tähtääkkään, kun Tarmon koulutus on vain kisaamaan tähtääville. Ens kerralla alotettaan kontkti treenit kun Aa ja puomikin on sulanut.