Sunnuntaina agitettiin hyvässä ilmassa ja hyvässä seurassa :). Koirat leikki eka, Neralle uutena koirana oli kleinpizin pentu, ja myös Natja bit bullkin oli jota Nera vihaa kyllä kaikista tietämistään koirista eniten, niin Nera sai pysyä sit kiinni. Toivon ja Ronjan kaa juoksi sitten lopuksi, ja leikki sujui nätisti.

Radan pätkänä oli hyppärin alku, jolla Sanna ja Luca oli viikonloppuna kisannut ja tulleet toiseksi! Oli aika helppo, mut harjoteltiin siinä irtoamista ja puututtiin niihin rimojen alituksiin. Mä en ymmärrä, miten toi pääsee miniriman pudottamatta sitä! Laitettiin sit kaks rimaa ristiin, niin ei päässyt muutenkuin hyppäämällä. Irtoamista harjoteltiin niin, että minä lähetin "mene" käskyllä Sannalle ja Sanna takas. Nera käy agikentällä kyllä niin mielettömän kuumana, et jos kohtelisin sitä kotona yhtä rajusti se kiljus kauhusta (kotona se on oikee nyhverö, korvat heti niskassa ja häntä koipien välissä, jos kohttaa ääntään), mut agikentällä saa laittaa kenttään, eikä oo oikeestaan mitään vaikutusta.

Assi on nyt muutamana iltana yrittänyt kaivautua vaatehuoneen lattiasta läpi! Kai se kuvittelee tekevän sinne pesän pennulleen/pennuilleen =). Torstaina mä lähden hiihtoporukan kaa Helsinkiin, lauantaina on hopeasomman yksilö kisa ja sunnuntaina vielä viesti, ja sen jälkeen lähetään kotiinpäin.