Hmm, kiire jatkuu ja päivitykset jää.... Viikonloppuna ois tosin ollut aikaa, mutta oli niin mahtava ilma, ettei paljon viitsinyt koneella lorvailla. Koiruuksien kaa ollaan puuhailtu enemmän ja vähemmän ja niitä kuviakaan en oo saanut koneelle asti.... Yritän saada niitä tässä joskus =)

Assi on aloittanut hirveen karvan lähdön! Koko pieni koira eläin on ihan hassun tuntuinen kyljistä kun siitä turkista ei oo oikeesti mitään jäljellä. Assi on myös alkanut leikkimään uoremman polven kaa ja haluaa olla mukaa leikeissä, ainakin aina välillä, vaikka ei se kovin kauaa jaksa riekkua.

Elvis on ajanut ekan makkararuutunsa. Tein metri kertaa metri ruudu. Eka meni aikaa rauhoittumiseen ja remmin hyväksymiseen siinä määrin että tajus maasta löytyvän ruokaa. Kun vauhtiin päästiin ajoi tosi tarkasti, eksyi vain pari kertaa ruudun ulkopuolelle, mutta tuli heti takaisin. Hauskaa puuhailua ja energian purkua tiitiäisestä! Perusasentoa, maahan menoa ja istumitsa ollaan myös harjoilteltu vähäsen. Istuminen onnistuu jo hienosti, maahan meno ja perus sento työn alla. Myös harjatessa oleilua ollaan opeteltu ja Neran kaa ne riekkuu koko ajan ja Nera antaa pennulle hirveetä kyytiä ja hauskaa tuntuu olevan =).

Neran on kuumilla keleillä käynyt paljon uimassa ja Nelli-lapukan kaa käytiin yhtenä päivänä piknikilläkin ja molemmilla koiruuksilla oli hauskaa, vaikka oli kuuma! Sunnuntaina oli agitreenit tehtiin Oulun kisojen alku pätkä. Ihan jees, putkelleyritti edelleen, mutta sain kutsuttaua takaisin. Ekalla radalla yks rima oli 63cm ja pysyi hienosti! Tokalla radalla neiti keräs kierroksia ja oli aika sähellystä, rimoja tuli alas ja halus tehdä omaa ym. Ei sitten otettuu enää kun tuli ihan kivasti vettä taivaalta.