Aamulla lähdettiin jäljelle Neran kaa (mukan myös Timo, täti ja äiti). Jälki oli n. 400-500m pitkä ja n. 10 min vanha ja keppei 6 kipaletta. Lähtö  näytettiin ja hienosti otti janan. Oli aika kova tuuli mutta eipä tuo menoa haitannut kun ei metsässä tuule niin kovasti. Hienosti jäljesti polun ylityksen, kaikki kepit otti suuhun, kolmosella meni maahan oikein antamuksella pureskelemaan keppiä. Hienosti jäljesti ei pudonnut jäljeltä kertaakaan ja oikein varmasti meni, veti aika kovaa, mutta välillä oli liinakin löysällä. Mä sain ohjeeksi kävellä vähän lujempaa kun meen aika hitaasti että jäljestäs sitten tarkemmin. Meni siitä mistä jäljentekijä (eli tätini) oli kulkenut kun näky askeleen painalluksia.

Eilen käytiin Oulaisissa pk- treeneissä että saatas harjotella häiriöisessä ympäristössä. Otettiin seuraamista joka oli tosi kivaa eikä välittänyt ympärillä olevista koirista mitään :). Kontakti hyvää, mukavan tiivistä eli oikein mukavaa. Muille koirille on ollut aika ärtyisänä, muusta ei kyllä huomaa että ois jouksut =). Assin kaa myös tokoiltiin (minä sekä äiti), muuten ihan kivaa, mutta kaukkareita se ei opi olla pyörimättä ympäri paikallaan....

Eilen käytiin myös soutelemassa ja markkinoilla. Innoissaan oli veneeseen menossa, mutta sitten kun lähdettiin soutamaan niin vähän jänskätti et mikäs tää oli mut rauhoittui pian. Markkinolilla oli kans eka häntä koipien väissä menossa pöytien alle piiloon mutta sitten kun vähän aikaa pyörittiin ja pari tuttua ihmistä tuli vastaan niin oli jo kuin vanha tekijä. Muille koirille nosteltiin huulia karvat pystyssä... Toivottavasti tää on ohi menevää. Huomenna on Neralla Kokkolassa näyttelyt (26 bortsuaYllättynyt) ja ilmeiseti sitten mennään Rokualle hiitoleirille rääkättäväksi (22km vaellukselle 3 tunnissa, houh).