Tänään lähdettiin pitkästä aikaan käymään agilitykentällä. Otettiin Julia&Ronja mukaan. Äiti ja Assi otti tokoa ja minä& Nera ja Julia& Ronja agia. Myös Assi otti mun ja äitin ´kaa lopuksi agilityä.

Otettiin putki ja kaksi hyppyä. Tätä rataa ollaan jo kesällä treeneissä treenattu, mutta Nera ei, niin oli hyvä kun itse tiesi miten mennä mutta koira ei. Nera oli tapansa mukaisesti tosi nopeena, en muistanutkaan et ihan noin nopee on ;). Meni tosi hienosti, "putkeen" -käskyn ymmärtää paremmin kuin Assi ja irtoaa sille helposti.  Rimat oli toinen pää mini korkeuella ja toinen maassa, hyppäsi aina siitä mistä aita oli korkein, eli ei ole "mennään mistä aita on matalin"- tyypiä x)). Liki täydellisiä ratoja tuolla radalla.

Assin kaa otti eka äiti (ei ole paljon ohjannut ja hyvä jos muisti minne piti mennä, saati sitten osas valssata ;))), ja meni vähän miten meni, rimoja tippu. No, otin sitten itse Assilla, mielestäni silti Nera meni paremmin.

Sitten vaihdettiin rataa ja tuotiin yksi hyppy lisää. Nera alkoi jo väsyä, joten tätä ei otettu kuin kaksi kertaa. Kentällä oli myös outoja veriplänttejä jotka kiinnostivat sangen suuresti koiria etenkin Assi...  Putkella piti takana leikata, mikä oli hyvä harjoitus Neralle. Assi ei voi ymmärtää miksi mun pitäs takana leikata putkella joten ohjasin putkelle vähän miten sattuu...

Äiti ja Assi otti alokkaan liikkeet läpi, ihan ok oli kuulemma mennyt. Kotona ottivat pari noutoa, Assi hakkee kapulan ja tuokin sen, puoleen väliin...

Tässä ois vähän lupaamiani kuvia! galleriassa lisää ;).

joulu2008jamessari017.jpg Hih híh!

joulu2008jamessari001.jpg Nera ninni pedissä ;)

joulu2008jamessari085.jpg Mun Käärme! (Käärmeessä on jo isoja reikiä)

joulu2008jamessari004.jpg Assikin on uskaltaútunut pöydän alta!