Iltapäivällä, lumipyrystä huolimatta, lähdettiin Hyttikallion kentälle treenailemaan Sannan&Lucan, Satun&Toivon, Sanna&Demin(+Dana&Viivi), Julian&Ronjan ja Sannan ja Satun serkun kaa, jonka valkkaria Nera eikä Assi ollut koskaan ennen ollut nähnyt.

Kaikki, koko sekamelska, kerralla kentälle, ja kaikki tekemään omia juttujaan. Neran kaa mentiin vähän syrjemmäs, kun ei oikein pystynyt keskittymään niin suuren koiralauman ympärillä. Huomas taas, että ei olla vähään aikaan käyty porukalla treenailemassa, kun unohtu taas vähän väliä tsiikailemaan, mitä muut tekee. Saatiin kaikesta huolimatta muutama hyvä seuraamispätkä ja aivan loistavat luoksetulot!

Sitten koira vähäks aikaa autoon ja Sanna käskytti meille seuraamisen. Ja ihan hyvä seuraaminen, se vasemmalle käännös on meille ikuinen ongelma! Mä kävelen koiran päälle, ja koiralta tippuu kontakti kun ei tykkää siitä yhtään..... Välillä toi ongelma on melkein nitistetty, välillä se sit taas on.... Otettiin vielä perään ilman käskytystä, ihan okei sekin. Viikonpäästä uudestaan, jospas sit taas jaksas keskittyy enemmän, ja yritetään päästä vielä ennen sitä kylälle treenailemaan (vaikka sitten sokkarin parkkipaikalle).

Assi oli myös äitin kaa treenailemassa. Assi on ollut ihan normaali astutusken jälkeen, loppukuusta ultraan. Neran kaa on tehty taas sisällä päivittäin juttuja, etenkin noutoa! Ja meidän noutohan on siisti, enää loppu asento opettamatta, ja sitäkin opiskellaan ahkerasti ;). Ei enää havaittavissa minkäänlaisia pureskeluita, oikeinhyvä nouto. Uus noutokalpula tosin pitäs käydä ostaan, kun se millä me on treenattu, on päistä ihan pyöreä, eikä oo muutenkaan hyvä, ja Assin kapulat on niin pieniä.....