Aamulla innostuttiin Neran kaa sen verran että tokoiltiin taas pitkästä aikaa ja Nera oli ihan fiiliksissä! Löysin kun siivosin äitin auton kauankadoksissa olleen narupallon ja tehtiin sen kaa hommia. Seuraamista lyhyttä ja kivaa pätkää, yks oikeelle kääntymis pätkä myös. Oikein kivaa tekemistä. Lopuksi luoksetulo jossa ei ois malttanut istua paikallaan, mutta kiva et on sitä inota.

Elviksen kans käytiin päivälä kahdestaan lyhyellä kävelyllä ja äiti oli kiertänyt sokkarin kun olin hiitotreeneissä. Vähän jätkää kyllä jännitti, ottaa hirveesti turvaa isoista. Nyt vaan paljon käydään pennun kaa kahden kesken käppäilemässä ja ihmettelmässä maailman menoa.

Päivällä oli sit agitreenit. Treeninä hankala hyppäri, jossa oli kinkkisiä kohtia, ja joissa itsekkin meni ihan sekaisin. Rimoja tuli alas, (medejäkin...) ja aika paljon muutenkin kaiken näköistä sähläystä. Nyt pitäs saada ne rimat pysymään, ennen kun lähdetään seuraavan kerran yrittämään. Neralle on tosin pian tulossa juoksutkin, joten ne sotkee vähän kuvoita, mutta tuleepas pidettyä agistakin vähän taukoa, mikä ei varmasti oo pahasta.