Eilen meni päivä hengaillessa Vaasaasa. Oltiin Tarjan ja bologness Sanin kyydillä. Tuomarina oli aika tiukka-täti Virosta, Maret Kärdi. Me oltiin Neran kaa ainoat nuortenluokassa. Tälläinen arvostelu saatii (on kyllä pisin mitä oon saanu!)

2 vuotta. Oikean tyyppinen narttu, jolla aavistuksen kevyt raajaluusto ja lyhyehkö rintakehä. Ääriviivoiltaan oikeat mitta suhteet. Ilmeikäs tummasilmäinen pää (??! Neralla tummat silmät??!). Väriin sointuva pigmentti. Vasmmalta ylhältö puuttuu B2. Liikkuvaiset, mutta eriparia olevat korvat. Oikea asentinen kaula, hyvä eturinta. Toivoisin selvemmän pitemmän rintalastan ja tiivimmän lanneosan. Sopivasti kulmautunut edestä, mutta ulospäin kääntyvät etukäpälät. Niukka polvikulmaus aavistuksen kapea kyynärät. Laadultaan erinomainen sini-valkoinen väri. Toivoisin tehokkaammat liikkeet. Hyvä luonne. EH1

Juu, kyllä sai nauraa noille rinta- jutuille :D. Neralla on siis yhtä aikaa lyhyehkö rintakehä, hyvä eturinta ja toivoo selvästi pitempää rintalastaa :DD. Ja Neralla(ko?) tummat silmät? Kattokohan vahingossa naapurikehän pegingeesien silmiä...? Mut toi hammaspuutos tuli yllätyksenä. Piti sit itse vielä varmistaa ja kyllähän sieltä yks lego puuttui. Eikä tässä oo mainittu sanallakaan joka paikkaaan lentäväst turkista.

No tällänen arvostelu tällä kertaa, mutta tohon EH:n saa olla vähintäänkin tyytyväinen! Mun mielestä kauniit koiratkin sai H:ta ja T:tä. Mut hauskaa oli, ja sekai on tärkeintä.

Niin ja pentu oli oppinut päivän aikana haukkumaan. Räksytti illan täyttä päätä. Kukkapurkki oli kaadettu ja kukkia jyrsitty, lelut oli pitkin lattioita, eli tylsää ei ainakaan oo ollut. Julia kävi pentua syöttämässä ja ulkoiluttamassa aamupäivällä ja tätini iltapäivällä. Kiitti Julialle!