Eilen mentiin Neran kaa aamusta Julialle ottaan agilityä. Rata oli aika vaikea mutta ihan kiva. Neraa on välistä niin hankala ohjata kun on niin himskatin nopea, mutta kumminkin niin ohjausherkkä, että se ei sitten oikein tiedä mitä tekis. Keinulla hyvät kontakti, renkaan hyppäämisessä ei mitään ongelmaa, siihen oli tosin vähän turhankin innokas... Kepit menin peruuttelemalla kun ei halunnut mennä niin et olin oikein päin. Vähän säheltämistä mutta kivoja kuvia kun kuvattiin Ronjaa ja Neraa vielä lopuksi. Ladattiin Julialla kuvat petsieen, tässäpä jotain:

http://www.petsie.fi/pet.php?petid=74079 

http://www.petsie.fi/pet.php?petid=74079&s=images&img=19665877&setid=48042

http://www.petsie.fi/pet.php?petid=74079&s=images&setid=48042&img=19665831&do-ref=nextButton

http://www.petsie.fi/pet.php?petid=74079&s=images&setid=48042&img=19665810&do-ref=nextButton

Illlalla oli agility alkeiskurssi ja otettiin Neran kaa lopuksi tokoa, kun kentänlaidalla oli vielä porukkaa. Löysin kertakäyttö mukin niin jätin namia siihen ja sitten tehtiin eka lyhyitä pätkiä ja sitten jo kokonaisia liikkeitä ja aina sai käydä hakemassa namia. Sitten otettiin hyppyä. Tahtoo ottaa pari askelta vielä käskyn jälkeen mutta viimenen (otin 3) oli tosi hyvä. Sitten luoksetulo. Ei siis kerta kaikkiaan tahtonut istua siinä yhtään! No lopulta sain sen sitten istumaan ja saatiin hyvä suoritus. Nera on alkanut luoksetuloissa hyppään syliin, sitä pitää alkaa karsiin pois. Sit Neralla alko olla intoa tehdä hommia (ei ollut aluksi m,itenkään hirveen innokas) niin tehtiin vissiin vähän seuraamista ja maahan meno, ja sit heittelin palloa. Illalla käytiin koirien kaa juoksulenkillä molemmilla roikku kieli puoli metriä poskella X).

Tänään tehtiin molempien koirien ja kaverini kaa ulkona aamulla temppuja jollion ei oo niin kuuma. Neran jätin istumaan paikalleen ja menin itse renkaan kaa aika kauas niin että Nera hyppäs täysillä renkaan läpi. Jalkojen pujottelua, kasia, rengasta ja ryömimistä Neralle. Assille ryömimistä, kierimistä, jalkojen pujottelua ja tietysti myös Assin bravuuria eli kieppiä ilmassa :D. Otin Assin kaa myös kaukkareita joissa se tahtoo aina vaan tulla sivulle ja Neralle Luoksepäästävyyttä ja seuraamista (joka oli muuten tosi hyvää!). Luoksepäästävyyttä oli hyväkin harjotella kun kaveri kätteli mua niin Nera on heti et "eikai toi satuta tyttöö??!" Sit kaveri vähön silitteli Neraa ja uudestaan joka meni jo paremmin. Lopuksi otettiin paikallamakuu. Molemmat pysy hyvin.

Ilalla on vielä agitreenit. Huoh, kun ei tahdo muistaa/jaksaa hyvillä ilmoilla päivitellä blogia ollenkaan.... Mutta lähdempäs nauttimaan kivasta ilmasta.