Huippu viikonloppu Oulaisissa hakuleirillä :). Tätä paljon paremmin ei viikonloppujaan voi viettää. Kouluttajana oli Mari Kansanaho. Lauantaina tehtiiin Neralla eka treenit viistokävelyllä 4-5 pistoa. Ai vitsit, miten hienosti Nera hakikkaan ukkoja ;). Kouluttaja ihastui Neraan aivan täysin, ja loppuleiriksi neiti saikin lisänimen "Kultakimpale" :D. Mutta täytyy kyllä myöntää, että Nera tekee maastossa ihan huipusti töitä, niin jäljellä kuin myös näköjään haussakin. Nera sai myös kovasti kehuja tasapainoisesta ja itsevarmasta luonteestaan, joka on kyllä ihan totta, se ei ole ylivilkas vouhottava sähläri.

Tänään sunnuntaina loikattiin vihkua treeneihin, joita käsittääkseni tehdään vasta puolenvuoden haun treenauksen jälkeen, mutta kouluttaja uskoi Neran kykenevän tähän vaativaan tehtävään :D. Kaksi maalimiestä lähti yhtä aikaa keskilinjan molemmin puolin n. 30-40m päähän ja upeesti löytyivät kaikki, yhteensä kuusi pistoa. Ihan Nera <3.

Iltapäivällä tottisteltiin. Neralta ihan kelpotekemistä, haahuilut liikkeiden välistä pitää saada pois, samoin oma sähläys palkatessa. Mielikuvitusta treeneihin (voi kuinka tylsä sitä treeneissä osaa ollakkaan...), itselle pitää koittaa tuoda treeneihin sellasta pientä jännitystä, jottei koira kisoissa huomaisi sitä niin voimakkaana. Niin, ja viikonloppuna teroittui harvinaisen paikkaansa pitävä lause ohjaajan nuppiin: "Asenne ratkaisee aina." :).

Nyt pitää alkaa katsella hakuryhmää ja miettiin ilmaisua. Kotiin tuomisina oli punkki joten koko porukalle sais pistää tökötit niskaan.