Tänään on Neralla ollut toimintaa- agitreenit ja heti perään mentiin jäljelle =). Elviskin hihhuloi ekaa kertaa agikentällä ja näytti siltä kuin kakara ois syntynyt sinne! Ei pelottanut pätkän vertaa eikä dalmis Lucaa (ei edes tajunnut olevansa normaalia kummemman otuksen nokan edessä). Tältä lapselta puuttuu itsesuojelu vaisto!

No, treeninä oli hyppy pyöritys, aika helppo. Alkuun rimoja alas, mutta sitten otin niin että kävelin/hölkkäsin hitaasti, olin rauhallinen ja sanoin käskyt selkeästi (enkä tehnyt kädellä mitään typerää liiketä). Yllätys yllätys, jälleen kerran, eihän sieltä mitään rimoja tippunut! Taas kerran saa syyttää vaan itteensä. 63cm saattaa tulla vielä alas, mutta oon aika varma että nekin alkaa pysyä siellä.

Ja toinen syy, miksi rimat tippuu on se, että toi koira ponnistaa aivan järjettömän kaukaa! Katselin videota jonka Sanna toi (KIITOS!) ja Nera pudottaa riman jo etutassuilla kun alkaa ponnistaa 1,5 metrin päästä, ja on jo laskeutmassa kun lentää hypyn yli. Eli hyppy tekniikka ei ole kunnossa. Mutta se nyt on selvää, niin vähän treeniä vasta maxeilla =). Kontakti treeniä (2on2off) ja ihan hienostihhan tuo meni, tai ainakin siihen nähden mitä ollaan tehty! Jospas saatas sekin kesän aikana kunnolla haltuun. Loppuun vielä hyppy tekniikka treeniä. Oli kyllä tosi kivat treenit, maanataina epikset =). Yritän saada ladattua videon meidän agituksesta, petsie ei vielä ainakaan suostunut yhteistyöhön mun kaa....

Jäljellä oli myös hauskaa! Oli aika lyhtyt ja tuore jälki, mut niinhän ekan jäljen talvitauon jälkeen kuulukin olla. Jana oli myös lyhyt. Neralla oli jäljelle aivan hirvee hinku, kun käytin tarpeilla ennen jäljelle vientiä, veti vain jäljelle! Jäljellä oli 6 keppiä ja pate. Kaikki nousi hienosti, ei minkäänlaista haparointia ja jana oli tosi varma. Ainut mikä on vähän hankalaa, on että se edelleen jatkaa kulkuaan keppi suussa. Kerran sain tuomaan käteen ja siitä super kehut. Neralla oli hyvä päivä tänään, jees!