_smaller.jpg

_smaller.jpg

_smaller.jpg

Mikä ihme se semmonen on? Emmää oo koskaa semmosesta kuulutkaa. Meille sanottii ku otettiin tää et nää o nii rauhallisia ja lupaskoita. Ei nää ikinä kaipaa mittään tekemistäkkään :D!

Ei, ei meille kyllä ihan noin sanottu^^. Joo, mut sairaslomalainen ei oo siis oikeen tyytyväinen sairaslomauttumiseensa, ei sit ollenkaan, kun turhauttaa vaan niin paljon ja on niiiiiiin sairaan tylsää! Tulee loksuttelemaan leukoja viereen (yllä kuva havainto. Huom! Turhaantuneita bordercollieita on äärimmäisen haasteellista kuvat, naksauskone (=kamera) ärsyttää niitä erityisen paljon!) ja yrittää konetaa haukkumalla! Siis Nera alkoi haukkumaan sisällä, mulle! Jotain aivan uutta...

Tänään vähän tottisteltiin. Otin eka suoraan namilla, vähän niin ja näin, nappasin puusta pudonneen kepin ja sain taas vaihteeksi sitä mitä halusinkin, maailman ihanainta seuraamista. Tätä se on jopa pihalla ollessaan tarjonnut itse ilman muuta palkkaa kuin se että saa jotakin edes tehdä! Siis aivan jotain omituisia puolia Nerasta! Ehkei tää sairaslomailu sittenkään ihan hukkaan mene ;). Tällä hetkellä meillä ois "tavoitteena"  kennelliiton nuorten tokon valmennusleirille lokakuussa.

Viimeinen aginalkeiskurssikin loppui, ja nyt kaikki kursiilaiset saavat vapaasti alkaa treenata meidän kanssa, lisää kursseja ei ole ainakaan ennen esi kesää tulossa, jos silloinkaan. Niin, ja blogia on tullut kirjoiteltua nyt kaks vuotta ja kaks päivää, pitää kyllä lueskella itsekkin, mitä näissä 2 vuodessa on oikein tapahtunut?

Pentukurssin kuvasatoa:

_smaller.jpg Rauhoittumis harjoitus

_smaller.jpg Hamppitarkki

_smaller.jpg Sanna&Eeka

_smaller.jpg

_smaller.jpg