Kaiken näköstä ollaan puuhailtu tässä puuhailtu. Nerasta on tullut ihan oikee bordercollie,- ainakin sen vilkkauden kannalta! Epäsäänöllisesti on tehty juttuja, ja pelkät remmilenkit ei näyttävästi Neelle tahdo riittää joten on vauhtia on! Agitreeneisä käytiin joku päivä, hauskoja toko liikkeitä on otettu parikertaa, lenkillä tein kepin pätkällä Neralle esine ruudun tyyppisen jutun kepin kaa. Assi on käynyt uudestaan lonkkakuvissa ja Nera pyytänyt fasaania.

agitreeneistä en enää muista (niistä on jo niin kauan :D) kuin vähäsen. Lenkillä metsä pätkällä yks päivä heitin Neralle keppiä metsään. Tyttö haki sitä kuin oikeassa esineruutu koira, haki pusikkojen takaa kauempaa keskityyneesti ja toi sitten jonku ajan kuluttua oman kepin! Eilen (?) illalla tokoiltiin sitten vähän kun oli virtaa. Luoksetuloja parikappaletta, jotka oli hyviä, hienosti suoraan eteen. Oon palkannut luoksetuloissa suusta, tulee jotenkin paremmin suoraan niin. Kaukkareita tehtiin, niissä ei ole ainakaan yrityksen puutetta (kuten muutenkaan liikkeitä tehdessä)! Pikkupätkät seuraamisia jotka oli hienoja, mutta noutoa ei hahmottanut jostain syystä, mutta oli jo pimeää, et oisko sillä osuutta asiaan.

Assi kävi eilen lonkka kuvissa Oulussa. Lonkat oli näyttänyt paremmilta kuin D!! Assi oli eilen aivan jollain toisella planeetalla, mutta aamulla jo aivan normaali Assi. Nera sitten pyyti aamulla fasaania. Huoh, juuri kun luulin että korvat on kasvanut takaisin mukavasti päähän (kun on siis ollut tosi kuuliaisena), niin eiköhän tänään aamu-ulkoilutuksella tee sikatempun, ja ponkaise maantielle fasaanin perään! Löytyi sitten reilun puolentunnin päästä nolon näköisenä naapurista, - sekä haisevana. Meitsi meinas myöhästyä koulusta (linja-autosta juu, mutta sain onneksi kyydin).... Kuvat sain ladattua kuvat.fi;n, laitan blogiin kun kerkeen.