Niin tänään mentiin taas ottamaan tokoa koululle, kun missään muualla tällä kylällä ei ole kenttää, pitäis mennä kylälle jotta sais ottaa muillakin kentillä. Nyt oli Assikin mukana niin pääsi Assikin vähän tokoileen.

Assin kaa aloitettiin, ottiin seuraamista ja luoksetulo. Luoksetulo ok, niin kuin yleensäkkin. Seuraaminen alussa muisttutti lähinnä tanssimista, mutta sitten vähän rauhoittui ja oli ihan ok.

Neran kaa ei otettu ollenkaan seuraamista, luoksetuloa hiottiin kuntoon, eka kerran sai hypätä syliin, mutta muut oli  sitten "oikeita" luoksetuloja, ne meni ihan hyvin, ei varastanutkaan sillon kun ekalla kerralla, vähä vikalla sivulle menolla katseli ympärilleen. Sit otettiin pari noutoa kepillä. Ja sit vielä eteen meno, niinkun viimeksi. Neralle oli oikein iloiset treenit ei ollenkaan mitään tylsää jauhamista. Nerasta on muutenkin tullut taas tokoillessa aika rauhallinen tössykkä, mutta rauhallinenhan tuo muutenkin on. Onneksi Katan kurssi alkaa maaliskuussa, jospa keksisi keinot herätellä innokkuutta.

Lopuksi otettiin kaikki koirat paikalla makuuseen, Assille hyvää häiriötä kun kävin välillä palkkaamassa Neraa. Molemmat pysy hyvin. Lopuksi otettiin Assillekkin eteenmeno ihan huvikis vaan, Assi ainakin tykkäs! Lopuksi päästettiin koirat riehumaan ja Nelli -lappis ja Veerakin tulivat leikkimään kun olivat lenkillä. Neralle ja Ronjalle tuli pikku riita kepistä...

Eilen käytiin sosiaalistumis treeneissä, agi kentällä. Oli yks arka cavalieri niin vähän aikaa kierreltiin ympäri kenttää (sai hyvää häiriö seurausta). Lopuksi kun cava lähti, Nera ja sn paras kamu Demi pääsi riehumaan