Hmmmm, ollaan me jotain kai treenailtu kun vaan nyt muistaisin mitä :D. Elviksen kaa käytiin tänään kaupunkikävelyllä, mikään ei jännittänyt, pelottanut tai mitään sen tapaistakaan, nauravalla naamalla mentiin intopinkeenä, kaivonkannet pitikäydä kolisuttamassa, erillaisia alustoja ei edes huomannut ja aliskassa oli jopa tylsää, seikkailun haluinen nuorimies todellaki :D.

Agitreeneihin mentiin kessujen kaa, paikalla ei ollut kun Sanna Danan ja Viivin kaa (muut ilmestyi myöhemmin). Ei otettu mitään estetitä, tehtiin näyttelytreeniä, Eeppa seisoi ihan kivasti, häntä tahtoo laskee sillä kun seisominen on aika tylsää... Liikkui jopa yllättävän hyvin siihen nähden mitä se on ollut. Ja Sanna katsoi hampaat. Otettiin myös puomin ylösmeno kontakteilla 2on2off:ia, suorastaan mainio Ee, pysähtyi joka kerta kävelyvauhdissa. Itse puomia ei vielä mennä, kontateja vain.

Kotona otettiin Neran kaa pari pitempää seuraamista n. reilu 15m suora. Aivan super loistavaa, aivan ihanaa suoraan sanottuna. Oon niin tyytyväinen tuohon Neen seuraamiseen nykyään, se on just eikä melkein. Mulla on siis keppi leuan alla, mutta luulen että saadaan se nopeasti häivytettyä pois ajan ollessa siihen kypsä, sillä tikut saattaa olla joskus niin pieniä ettei niitä edes pahemmin näy ;). Onneksi Nera on niin keppihöperö :). Tehtiin vielä supernopea maahan meno ja luoksetulo.

Huomenna tehdään Elvikselle verijälki ja ehkä Nerallekin normijälki, pitäs pari jälkeä ehtiä ennen lumia tekemään, sen verran jalka jaksaa metsässä rämpimistä varmasti. Fysioterapeutille ollaan koitettu soittaa Neralle aikaa, mutta ei ole fyssari vastannut puhelimeen...