Tulipa tehtyä oikeet emämunaus treenit. Neralla ei ollut mikäänlaista mielenkiintoa mihinkään yhteistyöhön. Tästä voimme tehdä johtopäätöksiä; a) sillä on uhma-ikä, b) sillä oli todella surkea päivä, c) sillä riittää rahkeet ainoastaan sohvaperunoiden kilpailu luokaan josta kerää koko potin kotiin ;). Toivottavasti ei tuo viimeinen kumminkaan.

Eka mentiin ottaan kontakti juoksua ja pikku herättelyn jälkeen oli innoissaan juoksenteli mujn perässä pitkin kenttää. Vein autoon et kohta otetaan rata. Päästin autosta suoraan irti koska ajattelin että kaikki on ok, ja sillä on samanlainen into. Eikä mitä, neiti päättää lähtä vetämään nenä maassa ympäri kenttää ja kentän laitamia. Lopulta voi tulla luokse ja lähdettiin ottaan "varovasti" rataa (rata oli sama kuin viimeksi, nyt ei tosin ohjaajaa, ihan omatoimiset treenit). 

Assin kaa mentiin sitten pitkästä aikaa. Assi oli oikein innoissan, on alkanut älytä keppien ideaa (kauan se kestikin). Assi meni oikein kivasti ja innokkaasti ja oli oikein täpäkkänä. Assista lähtee ihan hulluna karva, se on ihan pennun näkönen kun sillä ei oo kauluksessa yhtään mustaa karvaa!

Neran kaa seuraava rata oli jo hieman parempi. Mielenkiinnon herättelemisessä kesti kauan. Meni sitten ihan ok, otin heti radan jälkeen kiinni. Assi otti myös välissä yhden ja oli saman lainen kun edellinen, mutta meinasi kovasta vauhdista pudota pöydältä.

Lopuksi otettiin neljä hyppyä, Nera meni tyydyttävästi, mutta huomas kuinka kentän laidalle ois kiva mennä nuuskuttelemaan. En kyllä tiedä mitä ton motivoinnin kaa pitäs tehä kun on tollanen tössykkä. On aina ollut vähän myöhäis syttyinen mutta nyt tuo on vielä korostunut. Nyt pitää vaan tehdä motivoivia treenejä ja sitä ettei lähe haapuilemaan mihinkään, ja kontaktia.