Agilityssä oli siis tänään kontakti treenit puomilla. Aluksi menittin ihan hitaasti ja pyähdyttiin kontaktille ja siitä palkka ja vapautus. Aluksi kiipes liian ylös, ei siis pysähtynyt kontaktille. Sitten tajus. Nera on jotenkin yhdistänyt et täällä tehdään tokoo, kun seuraamalla mentiin puomille (vaikka en edes sanonut et seuraa) ja kun sanoin kontakti käskyn (odota) niin pisti kunnon jättöliikkeenä maahan ;D. Tää ois varmaan loisto koira tokoagiiin. Tokalla kerralla otettiin aluksi näitä ja siitä mentiin sitten koko puomi. Nera meni hienosti ja kuunteli mua koko aja ja piti samaa auhtia mun kanssa, Hieno tyttö. Ja kolmas kierros otettiin irti, yhtä hienosti!

Tarmolle oli jostain syystä tosi äksynä/pelkäs sitä. Murisi ja näytti hampaita jos tuli liian lähelle. Ja kun Tarmo ojensi mulle hihnan oli heti "Et koske siihen tyttöön tai joudut tekemisiin mun kaa!" Tarmo sitten rapsutteli Neraa niin kyllä tyttö sitten selvästi huokas helpotuksesta et ei tää ookkaan mikään hirviö. Ja on Nera nähnyt Tarmon vaikka kuinka monta kertaa!

Lopuksi otettiin arkitottista. Mentiin pareiksi (me ja Julia ja Ronja oltiin parit) ja kaks koirakkoa ohitti sivuilta (koirat istu). Nera teki hyvin vaihtelevasti, välillä piti hienoa kontaktia ja teki reippaasti mut välillä katteli taivaan lintui... Sitten kierrettiin koirien kaa kehää ja Nera teki suunnilleen samallalailla. Ja lopuksi luoksetulo. ihan jees, ja  hyvä vauhti. Ihan lopuksi viettiin Sannan kaa Luca ja Nera p- makuuseen. 2 n. puolen minuuti pätkä. Nera makas ihan hyvin ja nousikin!

Treenien lopuksi vielä puhuttiin siinä ja Tarmo oli kattonut kaikille heinäkuulle kisoihin. Sitten kun mä ilmotin et ei me Neran kaa päästä kisoihin kun joulukuussa (täyttää sillon 18kk), Tarmo oli aian yllättynyt, luuli Neraa paljon vanhemmaksi ;D. Assi on Iisalmella toko kisoissa, puoli kymmenen aikaan on vasta kehä... Tekstistä voi puuttua V kirjaimia kun V näppäin temppuilee...