Jeps, on ollut kyllä ihan kauhee hässäkkä viikko, koulussa 4/5 kokeet ja eilen oli muuta hulinaa, niin ei oo kyllä kauheesti kerennyt kirjottelemaan mitään. Perjantaina reenailtiin agia ja tänään oli ekat viralliset =). Tuomarina oli Jarmo Jämsä ja me oltiin Neran kaa C:llä että D:llä.

C-rata: Hmm.... Sanottaisiinko että koira nousi kivoille kierroksille odotellessa ja muakin jännitti, vaikka en nyt yleensä kauheesti jännitä, niin oli kyllä ihan sähellystä. Hylly tuli jo 5 esteellä, renkaalla, alitti ja alitti vielä takaisinkin, mutta johtuu kyllä ihan siitä ettei meidän rengsta saa maksi korkeudelle, huoh.... Kepeillä taas tokavika jätettiin pujottelematta, puomi oli tosi hyvä, mutta Aa oli liukas ja tippui alas. Ja rimoja tuli kyllä reilusti. Tosin, olivat 60cm, ei osaa vielä hypätä niitä, mutta taas 55cm ei pudota yhtään, joten uskon, että eiköhän me nekin aika pian hypitä.

D-rata: Hylly tuli tässä jo kolmosella, mikä selvis mulle vasta lopussa, kun kerkesin jo ajatella, et jes, ei hyllyy! Mutta alussa meinas mennä putkelle, vaikka piti mennä hypylle, ja katoin jo, et ei kernnyt koskea putkeen, mutta työnsi tietysti sen perunan kokoisen nenänsä sinne! Renkaan alitti taas, mutta ei takaisin ja muuten rata meni tosi hyvin! Oli puomin jälkeen vaikea putken pää, ja sen jälkeen vaikeasta kulmasta kepit eikä niissäkään mitään ongelmaa, kepitkin hienosti. Kontaktit oli hienot, irtos ja kuunteli hyvin hypyillä! Niitä rimoja tuli myös alas, mutta ei mun meilestä ainkaan niin paljon kuin ekalla. Radat oli vähän haastavia 1-lk, ainakin mun mielestä, mutta en sitten tiedä.

Nyt vaan hyppytreeniä ja hallintaa, ens kuun alussa vois lähtä kokeileen uudestaan, jos alkaa rimat pysymään =). Mikään muu ei harmita (päin vastoin), muuta kuin vähän nuo rimat. Ja jos saatas tässä uudet esteet niin sais treenattua esim. rengasta ja keinua, jota ei ollu tänäänkään radalla.