Pennulle oli eilen suuri päivä, pikku herra sai sirun! Äiti on talvi lomalla niin olivat käynteet aamulla Oulaisissa, niin itse en päässyt mukaan. Ja pentunen pääsi agitreeneihin mukaan. Porukan ilmeet ois kyllä pitänyt saada nauhalle kun näkivät Tanelin :D. Pentu vain kiersi sylistä syliin ja oli sitten loppu ajan autossa.

Ratana oli aika kiva hyppy pyöritys, eikä muuten tällä ekalla radalla pudonnut yhtään rimaa :D! Menin ottaan kahden hypyn päähän Neraa vastaan putken eteen kun putki ja kepit oli vierekkäin ja kepeille piti ohjata, Nera tulee normaalia kovaa vauhtiaan ja juoksee suoraan mua pahki, kun on menossa putkeen. Eika siinä, mä mätkähdän mahallen maahan :D. Muita töpeksintöjä ei radalla pahemmin tapahtunut, muutakuin pöydän kanssa ja sitäkään ei meillä oo ollut radalla kuin pari kertaa.

Toisella radalla tulikin enemmän rimoja, vaikka muuten meni paremmin (rimat maksilla, pari medillä). Kolmannella keraalla otettiin vauhti rataa, ja huoh, rimoja tuli, mutta mutta, eiköhän me ne vielä saada kuriin... Eikä olla vielä edes paljon maksilla hypitty, joten eiköhän se siitä. Lopuksi otettiin minillä hyppy jumppa.

Kotona ollaan pari kertaa päivässä käyty yhdellä hypyllä ottamassa hyppäämistä, ollaan menty yhtä aikaa, oon lähettänyt ja ottanut vastaan ja kotona hyppää hyvin. Joten kai se pikku älykääpiö oppii vielä hyppäämään :).

Huomenna lähdetään Vaasaan näyttelyihin. Ja voitte vaan arvat kenestä lähtee karva taas ihan pölisemällä, kun ollaan menossa näyttelyihin?! Nerasta... Neiti on ollut talven niin nättinä ja nyt... Kaikki paikat on vaan täynnä karvaa! Julia tulee käymään aamulla pennun ulkoilutuksessa ja hoidossa ja tätini iltapäivällä.

Ulkoa sain pennusta ja Nerasta kevät kuvia, pitää viimeistään sunnuntaina yrittää keretä laittaa tännekkin.