Neralla oli eilen ihan sairaan tylsää ja meinas mennä pikin seiniä kun täällä  talossa ei tapahdu mitään! Loistava ajoitus lähteä treenaamaan. Mentiin koululle ja Neran seuraaminen oli sen innokkuuden takia lähes järkyttävää :D. Painamista ja poikittamista mutta muuten ihanaa, en osaa päättää vaan ajattelenko sen olleen huonoa vai hyvää, vai jotain siltä väliltä. Toi viretila on tietysti ihana asia. Tehtiin pari pitepää seuraamista, täyskäännös ja oikealle käännös. Pidettiin tauko ja äiti tuli kessujen kanssa myös.

Elviksen kaa otettiin eka sivua. Kivasti tarjoaa sitä, enää tarvitaan pienen pieni ranteenliike avuksi. Vähän paikka saattaa vielä olla liian edessä, mutta yrittää itsekkin jo korjata. Imuttamisessa jätättää hieman, tai tulee silleen liian takana (miten muistelen että Nera teki vähän jotain samaa, käännynköhän tässä itse koiran päälle jotenkin painostavasti?). Lopuksi ielä luoksetulo. Pitäs päättää alkaako opettaan Elvikselle eteen vai suoraan sivulle tulon, kun ei näillä oo PK oikeuksia.

Assi tokotteli äitin kanssa. Neran vein siksi ajaksi paikalla makuuseen. Pomppasi aika aluksi ylös, p-makuuta pitää oikeesti alkaa treenata. Palautin ja jäin lähemmäs ja pysyi siinä sit ok. Tehtiin vähän temppuja ja 2X lyhyt seuraaminen jossa mulla on keppi leuan ja rinna välissä, tällä tavalle seuraaminen on ihan huippua, nyt pitää tehdä vaan tätä. Pieni tauko ja otettiin vielä 2X nouto. Ihan ok, vähän aikasin pudotti, mutta käteen asti kuitenkin toi, mutta ei kyllä pitänyt suussa yhtään sen kauempaa. Oikeen tehokkaat treenit siis :).