Vuhuu, kesäloma alkoi eilen :). Nyt kun saa vielä riparin rääpästyö niin loppukesän saa touhuilla koirien kanssa. Loman alkamisen kunniaksi mulla oli koko päivän hirveesti tekemistä, ja heti kun tulin kotiin lähdin mopolla tekemään Neralle jäljen. Mopokortti helpottaa huomattavasti elämää, vieläkun sais mopoauton niin pääsis koirakin kyytiin :D. Mutta turha edes haaveilla. Jotenka, kun jälki oli tekastu kotiin, kamat kasaan ja pyörällä koiran kanssa taks. 6 keppiä, 45 min vanha ja yksi kulma. Jana 10-15 metriä. Neralta perussettiä, ei mitään ongelmia :). 3 kepin ilmaisu oli hauska, keppiin oli liimautunut etana. Koira jää tuijottamaan hetkeksi maahan ja yrittää jatkaa sitten eteen päin. Vinkkaan Neralle että nyt jäi jotain ja koira tulee tuijottamaan keppiä, eikä tuo käskystä huolimatta, vilkaisee vaan kummastuneena mua. Ja sit minäkin huomaan tämän kummastuksen :D. Siis yäk, eihän rinsessa voi koskee etanan limaamaan keppiin.

Neralla on nyt 8. juoksupäivä. Ihmettelin jo loppuviikosta kun Nepe ei tiputa juuri yhtään, ja alkuviikostakin tiputti niukasti. Tänään alkoi sitten lämpenemään Elviksen soidin tansseille ja ois päästänyt astumaan itseään, mitä tekee vain "parhaina päivinä", jotenka pariskunta saa olla nyt eristykseen toisitaan. Nopeaa toimintaa, harvoin 8. päivänä ollaan näin romanttisissa tunnelmissa.

Tottis ei ole onnistunut yhtään, mutta nyt selvisi syykin, koska juoksu on noin pitkällä, joten ajatukset harhailee. Leikin lomassa ollaan tehty seuraamista ja muuta hauskaa nollaamaan epäonnistuneita treenejä. Koiralla siis on vire ja mielenkiinto ollut aivan muualla kuin tottiksessa. Nyt tehdään juoksunajan vaan tuollaisia leikinlomassa juttuja, sitten on mun ripari ajan taukoa.