Tiistaina (anteeksi kirjoituksenmyöhäisyys!) oli tottisrinki ja nyt kun pentukurssi on loppu, mentiin myös Neran kanssa, Assi nyt oli joka tapauksessa. Treenit oli Hyttikallion koululla niin mentiin Neran kanssa eka koulun toiselle kentälle. Otettiin seurausta, syötin välillä ja vällillä pidin aika pitkiä kontakteja. Otin myös niin että kädet oli rinnan päällä ja palkkasin siitä. Sitten otettiin edestä sivulle menoa ja sitä että on tiiviisti edessä. Tämä meni loistavasti! Lopuksi paikalla makuu, pystyin ottaan pari askelta taakse päinkin (edistystä elämään)! Lopuksi leikkikin, kovasti, on ollut vähän ettei leiki. Otettiin jonku ajan päästä samat (helpotettua seurausta) "yleisellä" kentällä jossa oli sakenmanni ja tuli myös muita koiria. Nera ei välittänyt suuresta häiriöstä mitään. Lopuksi kun aloin leikkii, luulin että alkaa muriseesn viereisselle sakemannille (kolme kertaa isommalle), mutta sitten kävikin ihan intona rätin kimppuun ;D.

Assin kaa äiti otti alokkaan liikkeet läpi ja Assilla ois ollut virtaa vaikka kuinka paljon ja vaikka mihin! Assi meni liikkeet hyvin läpi.

Lpouksi otettiin näyttely kehään, messariin harjoituksena ja kivasti sekin meni, Nera seisio paremmin kuin Assi, mutta Assi juoksi paremmin kuin Nera ;).