Eilen käyttiin Neran kaa treenailemassa koululla ennen kun mentiin lenkille. Äiti ja Assi puuhastelivat siinä kans jotain pientä.Nera oli taasen aluksi tuulella: en tee mitään, ei huvita. Itseä siinä ärsytti ja koirahan alkoi tekemään entistä huonommin töitä. Sit kun itse vaihto asenteen positiiviseksi, koirakin alko tekeen paljon paremmin ja hienoa tekemistä olikin! Tän kun muistas aina.

Seuraaminen oli hienoa! Vasmpaan käännöksessä on vihdoin alkanut käyttää edeshiukan takapäätään. Seuraamista otettiin taas aika paljon ja pitkääkin pätkää. Parit luoksetulot otettiin, ekassa ennakoi sivulle tulon, mutta toinen oli hieno. Sit alko olla seuraamisesta jo niin innostunut että ei ois halunnut tehdä jääviä, vaan lähtä mukaan =). Hassu koira. Tässä välissä eräs kännikala tuli häiritsemään treenejä, Nera meni eka haukkuen kohti mutta tuli heti kutsusta luokse, mistä olin tosi tyytyväinen. Saatiin loppuun hienoja maahan menoja ja sit riehuttiin lopuksi.

Kännikala ohitettiin seuraamisella vielä treenien lopuksi, joka oli Neran mielestä ihan kauheen pelottava (ja mun mielestä hirveen hajunen). Sori kaikki kirjotusvirheet, kun leikkasin kotsan tunnilla sormeen haavan, ja laastarin kaa on vähän hankala kirjottaa....