Tekis mieli laittaa otsikoksi sama otsikko kun viimeksi kun treenailtiin agi, mutta huotomerkkien tilalle :).

Treeni oli tosi kiva, laitan sen kuvan tähän jos saan ratpiirroksen laatineelta luvan laittaa blogiin. Rata oli tosi kiva, hyppäri. Neran kaa ollaan treenattu yhdellä hypyllä maksi hyppäämistä ja kun on siitä saanut pari kertaa alittamisesta tukkapöllyt, niin on hypännyt kotona hienosti! Varmistin aluksi parilla hypyllä että hyppää ja hyppäsi kyllä joo =).

Rata meni ihan okei, videokin on luvassa kun Sanna lupas laittaa muistitikulle ja tuoda! Rimoja pari alas ja muuri väärältä puolen sekä kepeillä kielto. Kepeille oli kyllä tosi tiukka kulma kun tuli  aita vastaan. Eli ei ihan puhdas, mutta toinen rata oli jo paljon paremmin! Näiden kahden hypyn välissä hyppy treeniä, josta ei tasan tule mitään. Otti päähän.

Sit kolmas rata mentiin sama rata toisin päin, joka meni tosi hyvin! Koira muuttu tosi mukavaksi, kun ite muutuin jossain välissä rauhalliseksi. Tän jälkeen hyppy treeniä maksilla lisää, wau, siis sehän hyppäs ja hienosti! Aivan mhatavaa, yks rima alas! Sit lyhyt tauko vielä ja mentiin alku makseilla ja vain yks rima alas ja sit vielä joatin ihme keipustusta jossa oli pari miniä ja makseja eikä yhtään alitusta tai rimaa alas! Aivan parasta! Jos ei mitään takapakkeja tule, luulen et päästään niihin kisoihin mitä ollaan katottu =). Tässä se meidän rata:

_smaller.jpg Meidän huonosta estetilanteesta johtuen (ei ole kuin 8 hyppyä) hyppy 6 on pituus ja 14 muuri (joka on myös niiiin naurettavan näköinen :D). Putki 15 oli kepit ja kun A:akin oli kärsinyt kolauksessa niin sen paikalla pussi.

 

Treenattavaa:

  • Lisää rimat treeniä, ei rimoja alas
  • Suorat!!
  • Pituutta ja rengasta ja kontaktit kuntoon!
  • Omaa ohjausta tarkemmaksi, rimoja tulee alas esim. huonoista leikkuksista ja muusta töpeksinnästä.....
  • Keppi kulmat

Miks ykkösten radat on sellasta suoraa, meille kun tullaan kohti alitetaan ja kun irotaan tiputetaan ne rimat, mutta niitä treenataanki nyt urakalla!