Eilen oltiin mölleissä Ylivieskassa. Ja oli kyllä kivaa! Ilmottauduttiin Neran kaa kolmeen rataan, yhteen ei kilpailleisiin ja kateen jo kilpailleissiin (vaikkei nyt olla kilpailtukkaan).

Ei kilpailleteen rata oli kiva ja helppo, Nera pysyi hienosti ohjauksessa ja hallinassa koko radan ja irtoskin hienosti! Mä olin kuvitellut kaikki mahdolliset virheet, rimat tulee varmasti joka ikinen alas, ei hyppää pituutta, ei suorita kontakteja, tekee omaa rataa, varastaa.... jne. Kaikkee Neralle tyypillistä sähläystä. Ja ehei, ei mitää edellä luetelluista virheistä, vaan sellasta mitä en ikinä ois uskonut! Nera putos puomilta alas, koska oli paljon liukkaampi kun meidän puomi, pussiin ei suostunut menemään koska oli musta ja paljon painavempi kangas kuin meidän omassa. Järjestäjä kävi sit auttamassa sen kanssa. Muuten tosi hieno, ei mitään muita virheitä =)! Virhp. yht. 15p.

Kilpailleiden rata ei ollut juuri sen vaikeampi, ekassa radassa oli suoraan hyppy hyppy putkeen ja kepit missä sitten sählättiinkin ja hommasin hyllyn koskemalla koiraan... No saatiin kepitkin mentyä, mutta aika lopussa ohjasin vahingossa hypylle, vaikka piti mennä pussiin. Pussin kaa ei enää mitään ongelmia, eikä puominkaan.  Toisessa radassa ei muuta vikaa kuin että sählättiin taas keppien kaa, josta tais tulla liian monta kieltoo -> hylly.

Mut oli niin super mahtava fiilis, siis aivan upee koira! Koko kolmella radalla ei yhtä ainoaa rimaa alas! Niin voittaja olo, ei enää hirvitä tippaakaan lähtä sinne Ouluun. Nera kuunteli niin mainiosti ja oli vaan niin hieno. Remmin kantajakin unohti hommansa, kun jäi katsomaan niin mainiota bortsua, meidän Neraa! Haapavesi teki vielä kaksoisvoiton, kilpailleissa yhden radan menneen Julia ja Ronja tekivät nollavoiton ja Satu ja Jepi tulivat nollalla kakkoseksi! Harmi vaan että radalla ei ollut keinua, kun ei meillä enää ole sitä :(.