Miks mä en saa nykyään päiviteltyä tänne mitään meidän vähäisiäkään tekemisiä? No, ainaskin mulla on nyt virallinen tekosyy, rakas ja kultainen opinahjo <3.  Neralla oli siis tänään jälleen eläinläärkäri aika Ouluun Akuuttiin, mä en kerennyt koulun takia matkaan joten äiti käytti sitä.

Jeps, eli sama juttu kuin viimeksi, koira tutkittiin ja kuvattiin, kuvat ortopedille Seinäjoelle katsottavaksi ja Neidille lepoa vielä kolme viikkoa lisää. Huh huh, tää 4 viikkoakin neljän seinän sisälle on ollut Neralle (ja minulle että kessuille) turhauttavaa. Ei äkkiliikkeitä, juoksemista tai mitään muutakaan kivaa... Nera on ollut tosi uninen ja sekava, paljon voimakkaammin rauhoittava aine on vaikuttanut kuin viime kerralla. Ottaa kyllä päähän mutta minkäs teet. Toivotaan nyt vain parasta että koipi toipuisi hyvin ja mieluusti pian.

Elviksen, Julian ja Noomin kaa käytiin tokoilemassa koululla. Purukalusto vaihtuu herralla niin tiuhaan, että suu on niin kipeä ettei leikkiminen ollut oikein kunnon leikkimistä sellaista näykkimistä. Siitä huolimatta kaikki pitää saada suuhu, nuori mies ei ole ollenkaan ristiriitainen. Täyskäännökset pitää todella ottaa työn allle, ne on ihan hukassa, eipä niitä olla paljon otettukkaan. Imuttamisella mennään, nokasta jos ottaa pois, lähtee yleensä seilaamaan sivu suunnassa.