Lähdettiin Neran, Julian&Ronjan kaa treenaan tokoa koululle. Koululla oli luistelijoita eli myös häiriötäkin. Aloitettiin paikalla makuulla.

Ronja makasi vieressä, Ronja ei ole ennen ollut vieressä, mutta Nera ei välittänyt mitään. Nep ei meinnannut pysyä ei millään! Nousi istumaan tai alko tulla mua kohti. Kielsin ja kävin palauttamassa, sitten olin ihan edessä tai askeleen päässä jotain 20 sek pätkiä. Kummallista, tää liike kun on yleensä niin varmaYllättynyt...  

Sitten otti Ronja välissä, Nera istu mun sivulla kun leikin kehätoimitsijaa. Totaallista edistystä oli se että Nepe ei inahatnut kertaakaan Ronjan suorituksen aikana! Yleensä kentän reunassa käy sellanen elämä että koko kylän koirat tietää... Palkkailin siinä aina välillä ja kehuin.

Neran kaa aloitettiin suraamisella, tehtiin sama seuraamis kaavio kuin Ronja ja Julia, eli alokkaan, mutta pysähdyksissä palkat. Seuraaminen oli kerrassaan upeeta, hyvä kontakti, iloista menoo ja kivan tiivis ;). Sitten otettiin seisominen seur. yht. -> harjoittelua vaativin liike. Seuraaminen hyvää, tarjos eka maahan menoa, mutta sitten laitoin jalan silleen mahan alle että ei pääse meneen. Vikalla kerralla ei tarvinnut enää laittaa, pysähtyi itsestään.

Lopuksi otettiin vielä luokse päästävyys. Annoin koko suorituksen aikan ehkä pari namia, tillotti mua eikä minkäänlaista reaktiota kun Julia kävi rapsutteleen. Et sellasta tänäänHymy