Eilen ja tänään ollaan Neran kaa tokoiltu harjoittelua vaativia liikkeitä. Eilen otettiin sisällä seisomista, opetin kosketusalustalla seisahtamista, niin että yksi tassu koskee kosketusalustaan ja hiirenmatto toimi alustana. Meni hyvin kun olin muutaman kerran aimmeinkin (kauaun sitten tosin) tehnyt. Sitten otettiin että liitin sen seuraamiseen ja laitoin kosketusalustan siihen mihin pysäytin. Onnistui kivasti ei ottanut askelia, mutta tarjosi muutman kerran maahan menoa.  Myös noutoa otin eilen, heittelin kapulaa itsekseni niin että Nera näki ja tiputtelin tahallani maahan ja nappasin Neran nenän edestä. Sitten otin Neran sivulle ja heitin kapulan vähän matkanpäähän, ja kun Nera oli hakemassa otin pari askelta taakse päin. Nera toi kapulan hienosti käteen, mutta ei istunut mutta mitä pienistä ;)

Aamulla menin sitten ulos ottamaan, välittämättä -20 C pakkasesta. Aloitin paikalla makuulla, sitä ei monesti ole ulkona otettu. Oli vähän liian häiriistä kun naapurin isäntä puuhasteli ulkona. Loppuksi pysyi kuitenkin ihan hyvin rmmin mitan päässä n. 15-20 sek. kolme pätkää, eli pysyi yhteensä n. vähän alle minuutin. Sitten mentiin hyppy esteen luo. Laitoin ensin hanskan jolla oli nami, esteen toiselle puolelle ja lähetin toiselta puolen ja hypäyti sitten takaisin. Sitten otin että en laittanut mitään toiselle puolen kun oli niin  halukas muutenkin hyppäämään. Kun hyppäsi yli sanoin että seisi ja menin palkkaamaan toiselta puolen. Meni ihan hyvin. Sitten ajattelin että otan pari noutoa, mutta sormet oli melkein umpi jäässä joten jätin ajatuksen sikseen.

Assin tassuja palelee niin hirveästi että hyvä jos saa äkkiä käytettyä tarpeita tekemässä sitten on niin säälittävän näknen, kun yrittää loikkia kolmella tai kahdella tassulla eteen päin. No, toivottavasti tottuu kylmään pian.

Ja tekaismpas aikani kuluksi tälläiset:

marra-maalis2008037-1.jpg

syksy2008ym027-1.jpg