Elvis pikkujätti täytti tänään sitten sen vuoden. Vuoden, toi ikuinen kuopus ja koirabeibi? Aamiaiseksi Elvis sai ja tarjosi myös Assi-äpiälle ja Nera-kummitätille viili-jauhellihapihvi-koirankeksi coctailin :). Tietysti tässä vaiheessa pitää muistaa Elviksen ihania äitiä ja iskää, sekä kasvatustäti Neraa. Ajattelin koota tähän synttäri potsaukseen juttuja Elviksen ekasta vuodesta.

Elvis syntyi siis Taneli nimellä (olin varma ennen Elviksen syntymääkin, että se ainokainenkin on poika), mutta joka mutkien kautta muuttui Elvikseksi. Ensiksi tapailtiin Elmeriä, mutta jotenkin se ei vain natsannut. Neralla alkoi karvanlähtö siinä vaiheessa, kun päätös Elviksen jäämisestä meidän laumaan oli tehty, ja oli aika keksiä se pysyvä nimi. Iskin sitten pennun päähän tupon Nerasta harjattua karvaa, ja pentuhan näytti ihan Presleyltä. Niimpä pennusta tuli Elvis, eikä enää parempaa nimeä olisi voinut E saada! Elvis harrastaa laulua kovaa ja korkealta viulun ja pianon tahtiin, kuten kauan kauan sitten elänyt esikuvansa. Laulu kuulostaa toisaalta aivan Justin Bieberiltä, ja ovathan molemmat syntyneet 1.3. Lisäksi Elviksellä tuntuu olevan hirveä shown vetämisen halu, missä E siellä tapahtuu.

Pikku miehen elämä ei lähtenyt käyntiin aivan ruusuisesti. Synnytys oli hankala pennun syntyessä takajalat edellä, ilman sikiöpussia ja painaessaan melkein 400g. Onneksi sikiöpussia oli jäänyt naaman eteen, ja pentu ei ollut tukehtunut. Näimpä pentu sai papereihin nimen Brave Fighter. En ole mitenkään taikauskoinen, mutta tuntuu kohtalon sanelemalta jutulta, että pentuja syntyi vain yksi (uros vieläpäkin), ja oli tuuri että jäi edes henkiin, niin olihan se vaan pakko jättää kotiin, vaikka Neran ja Elviksen ikäero ei olekkaan kuin 2 vuotta. Asiaa ei tule kaduttua nykyään kuin kerran viikossa (puolen vuoden paikkeilla kaduin kaksi kertaa päivässä!), poijjan metkujen jälkiä siivotessa ;). Elvis on kerrassaan hurmaava persoona ihastuttaa ja vihastuttaa meidän lauman eloa ja menoa, kiusaa tyttöjä, on aivan yli-iloinen ja ihana tapaus. Joten: Hyvää synttäriä Elvis!

_smaller.jpgTästä rääpäleestä lähdettiin...

_smaller.jpg... ja vintiön kautta...

_smaller.jpg...on tultu tälläseksi ihanaksi hymypoijjaksi :).

PS. Pose kuvat tulee huomenna!