Niin tänään jo heti aamusta lähdettiin jäljelle. Kummallista, kun kesä tulee niin ei muista edes blogia päivitellä eikä me kyllä olla tehtykkään paljon mitään. Ja mullakin on (ihanaa) alkanut kesäloma! Syksyllä alotankin sit uudessa koulussa. Mut siis, tätini teki ainakin 500m mittasen jäljen, eli pisimmän jäljen jonka Nera on ajanut ja oli siis alokas jäljen mittanen. Vanhennettiin jotain 20 min, ja kun tie pölisi niin että jäljen päälle kerkes laskeutuu pölyy... Ja sit vielä kun oli hirveen lämmin, niin koiralle raskasta. Mut hienosti tyyppi jäljen ajo ;D.

 Ei lähdetty suoraan janalta jonku 5 m päästä. Sanoin käskyksi "eteen" enkä "jälki".  Lähti hyvin tuli jäljelle ja oli lähdössä oikeaan suuntaan mutta en kerennyt antaa liinaa niin lähti takajäljlle. Meni jäljen päähän ja alkoi hortoilla. Päästin sitten liina irti ja itse selvitti mihin pitää lähtä. Vauhti ei ollut mikään hirmuisa, liina oli löysällä, mutta tarkasti jäljesti. Hienosti löyty jokainen kuusi keppiä! Suuhun kovasti mallataan niitä mutta ei jaksanut sen kauemmin niitä pitää. Joka kepillä pysähdyttiin ja rauhotuttiin. Hienosti jäljesti lyhyen ryteikönkin läpi. Ei olla siis kovin pahassa maastossa jäljestetty. Ennen kuudennetta keppiä putos jäljeltä, päätin taas irti ja jäljesti itsenäisesti 6. kepille ja jäi sinne keppi suussa töröttämään ;). Kutos keppiä piti siis ihan kunnolla suussa ;).

Nera on kyllä taitava, voin olla ylpee siitä että alokkaan jäljen jäljesti hienosti vuoden ikäisenä ;). Ilman alun ja vikan kepin sössäilyjä Nera meni täsmälleen siitä mistä jälki oli mennyt ja vauhtiakin alkoi tulla loppua kohti. Illalla mennään vielä ottaan tottista ja Assikin lähtee.

PS. Vaihdoin blogin ulkoasun kun tuo valkionen näyttää joillakin operaattoreilta aika tyhmältä ja tää on paljon kesäisempi.