Aamupäivällä lähdettii Nerankaa Julian&Ronjan ja Milla - lappiksen kaa treenaan koulun kentälle (taaskaan välittämättä kovasta pakkasesta). Assi jäi kotiin harjattavaksi.

Neran kaa otettiin ekana liikkeenä paikalla makuu, joka onnistui paremmin kuin koskaan ennen ulkona. Makas remmin mitalla hyvin vaihtelevia pätkiä, yhtään kertaa ei noussut ylös! Sitten otin liikkeestä maahan menoja, joista tykkää. Maahan kyllä meni hienosti,mutta seuraaminen oli jotenkin "väkinäisen" oloista, täytyy varmaan vähentää seuruuttamista ettei into lopahda. Lopuksi otin luoksetuloja 2 kpl. Ei tahtonut malttaa istua mutta sitten kun pysyi niin oli hyvä. Sitten käskin Julian pitää kiinni niin että saadaan vauhti luoksetulot, tuli kyllä nopeaa mutta törmäsi jalkoihin niin että tömps. Siitä kielto ja vedin namilla rauhassa eteen josta palkka.

Miinusta sanoisin siitä että haahuili vähän kentällä liikkeiden välissä. No voi varmaan laittaa sen piikkiin että just ennen kun mentiin ottaan Neran kaa niin eräs kultsu kävi juoksentelemassa kentällä ja merkkaamassa sen huolellisesti (tää koira sabotoi vähän väliä meidän treenejä!).

Ihan lopuksi Julia otti mulle ja Neralle luoksepäästävyyden. Nera tapitti hienosti mua, ei edes huomannut kun Julia kävi rapsuttelemassa! Tää ja paikalla makuu oli koko treenejen hienoimmat liikkeet! Eli luoksetulojen istumista pitää myös harjoitella.