Epäsäännölisestä blogin kirjoittelusta on nälköjään tullut paha tapa.... Pitää yrittää korjata asia! Pikku juttuja Nepen kaa ollaan puuhailtu, molemmilta koirilta lähtee karva pöisemällä ja 2vk päästäois ne Seinäjoen näyttelyt.... Assi ei varmaan lähde kun se on sen verran hirveen näkönen, kyljissä on jossakin kohdissa karvatuppoja, jossain ihan pohjavillatonta.... Ja Neralle ei kerrota enää ikinä kun se ilmotetaan näyttelyihin kun aina se pudottaa tuon turkkinsa.... Nera on ajanut kovasti jäniksiä ja siinä on ajo koiran ainesta; haukkuu mennessään! Muutenkin ulos lähtiessä tuppaa koiran korvat unohtua sisälle, toivootavsti toi vaihe menee pian ohi!! Leikkiessä, ulkona sekä sisällä ollaan tehty pikku juttuja, Nera ei edes kunnolla huomaa tekevänsä mitään, ja tekee ne kyllä hienosti!

Eilen käytiin Julialla ottamassa pikapika agia. Otettiin sama rata kuin treeneissä viimeksi, A;n paikalla tosin oli kepit, ja nekin putken vieressä. Nera ei eka hypännyt maksirmoja, kun harvoin pidetään niin korkeella. Otettiin sitten yhdellä hypylllä ja laitoin rimat eri korkeuksille. Hienosti teki, korkeimman riman tiputti aina, putkelle irtos hyvin ja kuunteli ohjausta mukavasti, paitsi kun yritti karata jäiselle keinulle joka oli jäätynyt maahan kiinni..... Kepit kehittyy koko ajan, kepeillä haukkuu. Ekan välin hakee itsenäisesti, mutta jos päästäs itsenäisesti menemään, pujottelis vaan joka toisen. Pari kertaa saatiin onnistuneet kepit :)! Itse pitää olla tarkkana millon sanoo käskyn kepit, koska se rytmittää koiraa tosi paljon.

Lenkillä käytiin sitten porukalla. Neralla jäi korvat agi kentälle, ja meni tasan siellä missä tykkäs irti ollessaan pyöri lietteessä (ja kotona pestä se ja karvaa irtoo pestessä toooosi paljon). Ja pyörätellä koirien kiinni ollessa sattuin niin harvinainen tilanne, että meitä tuli NELJÄ koiraa vastaan. Mutta mulla oli Assi mukana joka lyö jarrut pohjaan että minähän menen moikkan kaikki koirat, ja Nera vaan irvistelee niille.... Vastaan tuleville uroksille ei ärissyt mutta nartuille...! Teki mieli ampua  Assi kuuta kiertävälle radalle, että kun kerrankin ois saanut ohitusta harjoiteltu!