Joulu alkaa olla takana päin... Pukilta löytyi myös koirille lahjoja samoin Ninnille! Neran lemppari lahjaksi osoitautui suuri phyton-käärme, taitaa olla rätin jälkeen paras lelu ;). Käärme löytyi lemmikki tuvasta, syksyllä mätsäreistä saadulla lahja kortilla ostin. 8kk pienen tyttö hauvan lempi-lahja oli siis käärme ;). Assi sai lehmän ruokatorven ja oikein söpön, röhkivän pehmokoiran (jonka Nera taisi hetin miten omia?). Emäntäkin sai telkkarin!

Koirien kaa jouluna ollaan lenkkeilty ym. pientä puuhasteltu. Meillä kävi pikku vieraita, (3wee ja 11kk) ja Nera käyttäytyi tenaville tosi nätisti, ei ollenkaan samoja kotkotuksia kuin ns. "normaalin pituisille" kaksijalkaisille. Assi kävi tervehtimässä kovasti haukkuen, mutta oli sitten suurimman osan ajasta pöydän alla, jonne se on nykyään muuttanut eräältä tuntemaltaan pikku bortsulta piiloon...

Tänään menin koiruuksien kaa ulos ja heittelin pellolla keppiä, oikeastaan ainoastaan Neralle, Assi häipyi paikkaan jossa on ollut jäniksen raato...Nera ei tiennyt missä olis ja mitä tekis, juoksi mun ja Assin väliä. Aina kun Nera lähti pinkomaan, juoksin äkkiä kepin kanssa piiloon ja kohta tyttö tuli kiitolaukkaa.

Assikin tuli loppu ajaksi, otettiin tokoa pätkissä, vaihtelin lennosta koiraa. Molempien kaa otin seurusta ja maahan menoja. Assilla seuraus aika väljää, melkein tanssimista, Neralla olisi voinut olla parempi kontakti. Neralla saa kävellä jo ihan normaalisti, jos kääntyy heti palkkaamaan. Luoksetuloja ja noutoja tuli muuten ulkoillessa pihapiirissä ja koirien temmeltäessä.

Joitain kuvia tuli otettua Nerasta ja kääremeestä, ja Nerasta ja kuusesta. Assin mielestä kuusi oli niin hieno että sen edessä ei voinut istuaa, että ei himmentäisi kuusen loistoa ;). Kuvat tuulle kun saan koneelle!