Netti meni lukkoon ja iskä ei ollut viikonloppuna korjaamassa niin kuulumiset hieman myöhässä, ja mulla on jopa järkevä "syy" niiden myöhässä olemiseen ;).

Nera täytti tänään kello 15.00 1 wee ja sai sen kunniaksi pari rouhetikkua ja uuden motivointipallon. Pallo tuli todelliseen tarpeeseen sen edeltäjä on nähnyt parhaat päivänsä joskus vuonna käpy ja kuusi (tai ainakin se näyttää siltä!!). Laitan alas kuvia meidän "pikkuisen" ekasta vuodesta. Mutta viikonlopun kuulumisia.

Perjantaina otettiin motivointi treeniä. Leikkiä, pallon noutoa, kontakti kävelyä, luoksetulo ja pikku seurauksia en muista tarkempaa.

Lauantaina Haapavedellä oli näyttelyt (ei kyllä kessuja tai bortsuja), jossa äiti oli kehäsihteerinä ja minä ja Nera turiseteina tsempittämässä Ronjaa ja Juliaa. Oli tosi kylmä tuuli ja käytiin Roosalla ja Ronilla (www.espanjanvesikoiraron.vuodatus.net)  yhdessä välissä lämmittelemässä ja Ron oli innoissaan Neran pepusta ja Nera närkästyneenä. Ei Neraa paljon näyttely hulinat stressaa, istuskellessa tuli syliin tai nukku jaloissa.

Synttäreitten kunniaksi on tokoiltu aikas urakalla. Aamulla lähdettiin Julian ja Ronjan kaa koululle tokoamaan. Aloitettiin p-makuulla. Ennen kun kerkesin kääntyäkkään hissutteli luokse, sen jälkeen makas rauhassa palkkasin pari kertaa. Sitten käyteen kun Ronja otti (ja meinas tämä meidän niin älykäs 1 wee hirttää itsensä hyppäämällä kaukaloon niin että remmin ansiosta vaan taka jalat ylsi maahan).

Leikittiin eka uudella pallolla. Kun olin vähän kuumutellut luoksetulo. Lähti eka hissutteleen ennen kun kerkesin kääntyä. Sitten pysy ja tuli hienosti. Pari pätkää seuraamista ja seisomista joka ei ota onnistuakseen... No pysähty kyllä mutta mun pitää työntää nami käsi nokkaan...Tokalla kerralla otettiin vähän seurausta ja heittelin palloa ja kiisi sen kaa ympäri kenttää ;D. Eteen menoja vielä lopuksi

------

Illalla mentiin äitin kaa kylälle kaupungin varikolle treenaamaan. Uus kenttä ei olla ennen treenattu siellä. Aloitettiin paikalla makuu. Alko taas hiipimään luokse ennen kun käännyinHuuto. Sitten makas hyvin ja kiersin koiraa ympäri ja kävelin päältä ym ym. Assi otti Sen jälkeen alon liikkeet (ilman hyppyä). Assilla on keskiviikkona Kannuksessa Toko kisat.

Neran kaa remmissä seuraaminen. Pari kertaa katkes kontakti ja täys käännös oli aika väljä. Muuten ihan jees. Irti seuraamista otettiin pikku pätkiä ja yllätyksellisiä palkkoja. Maahan menon sanoin liia korkealta niin jäi seisomaan (???)!!! Sitten uudestaan, 10 arvoisesti. Maasta nouseminenkin alkaa luonnostua. Lopuksi otettiin luoksetulo normaaali ja vauhti.

Ja ihan lopuksi kontakti juoksua sivulla niin yli-innokas ohjaaja ottaa ja mojauttaa raukkaa keskelle pääkupollia! Neran mielestä emäntä on tästä lähtiin hullu eläinrääkkääjä joka mojauttaa sitä pientä päähän aina tilaisuuden tullen xD. Mutta tässäpäs kuvia meidän neidin kehityksestä:

nerakuvakoristelu.jpg syksykessuleiri08010.jpg Pentunyttely006.jpg syksy2008ym005.jpg syksy2008ym026.jpgmarraskuu08065.jpg Maalis09049.jpg  marraskuu08048.jpg TokoalenkillTammi005.jpg Maalis09014.jpg IMG_0439.jpg Messarissa Maalis09004.jpg 12 kuvaa niinkuin 12 kk. Kuvat menee vähän harppomalla mutta antaa mennä.