Tulipas heitettyä 12 tunnin keikka niinkin lähelle kuin Äänekoskelle. Puoli kuudelta aamulla lähettiin ja illalla suunnilleen samaan aikaa oltiin kotona. Elviksellä kun oli aamulla kehä ekana ja Neralla vikana.

Elviksellä oli tuomarina Susanne Wendell. Mies käyttäyti todella kauniisti, ei välittänyt kahden kilpakumppanin haukkumisesta ja machkoilusta mitään<3. Tosin kehän ulkopuolella Elviskin osasi sanoa phörrr... Ekassa yhteisessä kierrosessa peitsasi, mutta ei muuten. Arvostelu:

Erinomainen tyyppi ja koko. Kaunis pää, silmät , korvat ja maski. Riittästi kulmautunut edestä ja takaa. Luusto voisi olla tiiviimpi ja hännän tulisi kiertyä tiiviimmin. kaunis karvapeite ja väri. Liikkuu rodunomaisesti. Esiintyy kauniisti. ERI SA PU3

_smaller.jpg

_smaller.jpg

Ihan tyytyväinen saa olla, vielähän toi on aika löysä, mutta ei siinä muuten mitän vikaa ole :). Neran arvostelua sitten saatin odottaa, onneksi vieressä oli metsää ja pururataa, jossa oli mukava olla koirien kanssa. Neralla tuomarina Cees Beenen ja tälläinen arvostelu:

3 yeaes old bitch, very clean, could be bemore elegant in head and move powerful in body. Brick ears, god eyes, good teeth, neck and topline. Out of coats. Light movements. EH

Ulkona turkistaan, todellakin. Meidän karvaton rimpula näytti niin pieneltä ja korkea raajaiselta muihin verrattuna. Mutta hieman on ristiriitainen arvostelu Kärdin helmikuussa antaman kanssa. Tosin pidän tätä arvostelua huomattavasti paikkansa pitävämpänä. Kärdi väitti Neraa lihavaksi ja nyt toivottiin käsittääksen voimaa kroppaan. Omituisinta tässä on se, että Neran paino on täsämlleen sama nyt kuin helmikuussa turkki on vain lähtenyt pois! Mutta tätähän nämä näyttelyt on arpapeliä :).

_smaller.jpg

_smaller.jpg