Aamulla ylös ennen neljää ja kohti Varkautta! Nera oli kaks päivää lepo tilassa niin oli jo vähän illalla nukkumaan mennessä sen verran virtaa että ois ollut kivempi vaan touhottaa muuta :). No oltiin paikalla hyvissä ajoin ja koirien ulkoilutus. Sit autoon levähtään ja kohti kenttää. Paikalla makuussa Nera oli oikein hyvässä vireessä ja tälläset pisteet rapsahti Mauri Pehkoselta:

Luoksepäästävyys: 10

Paikallamakaamine: 8

Seuraamine taluttimessa: 9½

Seuraaminen taluttimetta: 6

Maahan meno: 0

Luoksetulo:5

Seisominen: 0

Hyppy: 0

Kokonaisuus vaikutus: 6 Yht: 99, eli pistettä vaille 3 tulos

Mikä mahtava aloitus ja P:ee lopetus :(. Seuraamiseten jälkeen läsähti ihan täysin (tuomarin löpinöiden ja varmaan myös palkkaamattomuuden takia). Yritäppä siinä sitten piristää otusta joka ei tahdo piristyä. Paikalla makuussa ponkaisi ylös liikkurin käskyllä, mutta painui takaisin eikä enää nousstut mutta intoa oli. Seuraaminen oli ihan hyvää tuomari ihastui siihen kanssa vaikka oli aika tiukka. JA SE etten ottanut sitä saamarin pantaa pois! Se häiritsi sitä melkein joka liikkeessä (Nera tekee paremmin ilman pantaa, pantaa on niiiin mukava rapsutella Esim. vaikka nyt just luoksetulossa, tullaan eteen rapsutteleen). Jos maahan meno ois ollut seisominen siitä ois tullut kymppi. Seisomisessa valui. Hyppyestettä ei ollut muka nähnytkään, haisteli sitä, kiersi sen ja meni sinne heiluttaan mulle häntäänsä.

Nyt vaan kisa treenejä vierailla kentillä, niin että joku löpisee siinä jotakin ja se palkka odottaa kentän reunalla. Tavattiin yhtä järjästäjää jolla oli vähän vanhempi Tendingin bortsu kuin Nera ja aika samanlaisilta unikeoilta kuulostivat ;). Saatiin myös hyödyllisiä neuvoja.

Assin kaa sit. Paikalla makuu oli 10. Seuraamisessa tipahti pari kertaa kontakti ja täys käännöksissä jäi. Siitä vissiin 7. Maahanmeno oli hyvä oisko ollut 9. Luoksetulossa toppi valui mutta pysähtyi kumminkin. Seisomisessa kerkesin just sanoa valmis, kun Assi muistaa että multahan oli tipahtanut makupala kentän ulkopuolelle että hänpäs lähtee palkkaamaan itse itseään, kun mulla on niiiin huono muisti etten muista palkita Assia hienoista suorituskista. Nouto ja kaukkarit 0, niistä tiedettiinkin että tulee. Hyppy oisko ollut 7 kun hyppäs ja sanoin istu, ei istunut ja annoin pelkän käsimerkin niin sitten istu.

Että tämmöstä. Assin kaa tultiin toiskisi 102 pisteellä. Oli oikein mukavaa ens vuonna uudestaan ja Neran kaa myös agilityyn. Tosin sillon joudutaan jo vanhmpiin.... Mutta mitä siitä? Syksyllä Bh- koe ja TK1 jos joskus saatas. Ja Assille vaan nouto ja kaukkarit niin se kans. Blogi on totisesti ollut kesä lomalla; ollaan tokoilut vähän ja käyty jäljellä, tänään mennään varmaan kans.