Palataampas ajassa niinkin ajassa taakse päin, kuin viimeviikon sunnuntaihin. Meillä oli jättiagitreenit eli 8 ihmistä paikalla ja muutama koira päälle. Nera joutui odottamaan puolitoista tuntia boxissa, ennenkuin edes päästiin radalle. Vähän haukkui niin pitkästä odotus ajasta, mutta kuitenkin ihan kohtuu rauhassa odotti. Radalla oli kuitenkin aivan jäätävät kierrokset päällä. Siis mistään ei tullut yhtään mitään, koira ei toiminut yhtään. Tai ehkä toimi, mutta valonnopeus potenssiin kymmenen luokkaa. Eli aivan karseeta sähläystä, roiski rimat (puoli?)tahallaan, ei ottanut kontakteja, ei pujotellut loppuun asti yms. ärsyttävää touhua, mitäkä kyllä osaa, mutta kun ei pysty kun mä meen nyt.

Mulla ei oo muuta selitystä, että se oli vaan niin väsynyt edellispäiväisestä lt:stä ja aamulla käytiin pitkä lenkki. Ja ei Nera näytä väsymystä makaamalla puoli kuolleena, vaan ennemmin samalla tavalla kuin pikkulapset, jotka ei osaa rajottaa enää yhtään. Mun pitää vaan tietää, millon se on liian väsynyt lähtemään mukaan, ite se ei sitä kyllä tiedä.

Maanantain treenit Ykassa meni paaaaljon paremmin! Ja meillä oli eka puolituntia tosi hyvä ohjaaja, koiran ohjaajaa ei vaan tänään oikein onnistanut. Treeni oli suhteellisen helppo, mutta minä en ole koskaan tajunnut miten nerokkaan helposti tuollainenkin kohta on tehtävissä. Ja ohjaajalle sokkarin tekeminen on aina tuottanut ongelmia, mutta tuollaisissa kohdissa se on niin yksinkertainen ratkaisu. Mutta lopulta se alkoi sujumaan, ja jospa minäkin osaisin hyödyntää tätä taitoa nyt kunnolla radalla. Toinen puoli tuntia tehtiin rataa. Njaa, ohjaaja ei napannut toinen ohjaaja ollenkaan niin paljon kuin edellinen. Mutta tää oli taas ihan helpporata, joten ei ongelmia.

Huomenna Een kanssa Kuopioon valmennusvklään ja nyt Neran kanssa agikentälle ja tsekkaamaan seuran uusia kujakeppejä.