Aamusta lähdettiin Nepsukan kaa Julialle ottaan agilityä. Nera parkan on ihan väsyksissä ku emännällä on loma! Rata oli aika pitkä ja keski vaikea, Neralle vähän helpotin. Ihan hyvin nyt ei onneksi niin tajutonta vauhtia, paremmin ois voinut ohjausta kuunnella, aika paljon yritti tehdä omia ratkasuja. En sitten tiedä onko se hyvä vai huno että tässäkin lajissa vauhti hiipuu. Muisti aina mennä keinulle vaikka mä unohdin mennä sille ;). Eli jotain hyötyäkin näistä omista ratkasuista, kun emännällä on niin huono muisti. Rimat oli n. mini korkudella eikä tiputellut niitä. "Keinu"-käskyn osaa ja irtoaa keinulle oma toimisesti.

Keppejen opetus aloitettiin kun en ole ottanut ettei tule polvi vaivoja. Optein sillee et nami nokan edessä ja itse peruutan taakse päin.Aika hyvin oppi, kun meni yksinään keppejen luokse pujotteli joka toisen. Pitää laittaa pihalle kaksi keppiä, niin voi opettaa sitä aloitusta ja väliin menemistä. Julia sai hyviä kuvia, pitää yrittää laittaa jossain välissä.

Eilen käytiin hiihtämässä sellaset 8 km, ja latumestari- Juhakin sai mut ja Nerat kiinni itse teosta hiihtelemässä ladulla. Nera oli lenkin jälkeen ihan poikki. Oon huomannut että Nera on paljon kiltimpi ja rauhallisempi kun Assi tässä iässä. Assia ei pystynyt irti paljon päästää ja oli oikee riiviö, mut Nera kipittää kiltisti lähellä ja tulee heti käskytä luokse. Ja mäkun luulin että bortsut on täystuhoja ja ei väsy millään, mut ei ainakaan tää yksilö oo sellanen x).

Tässä niitä kuvia:

  Eiliseltä Assi on pantu yhteis tuumin matalaksi.

 

Työ teho tarkkailia on kivunnut työ pöydälle.

 

 Ron

 

Nyt on aika paljon Neran kuvia mutta kun Roosa laittaa mulle kuvat niin myös Assiakin näkyy. Tein harrastus kuville photoo:n oman albumin mutta en jaksa alkaa siirtää sinne Neran toko kuvia mutta tästä ees päin ne on sielllä. Galleriassa on lisää Harrastus- Assi- ja Nera kansiossa!