Oli aivan ihana päivä Kokkolassa Roosan kanssa<3. Upea ilma, hieno paikka, mereltä tuuli niin ei ollut koirillakaan liian kuuma, hyvin järjestetyt ja muutenkin ihan huippu päivä. Ja ihokin paloi mukavasti :). Istuttiin viltillä syömässä eväitä ja katsottiin kisoja, kun Nera nukkui varjossa boksissa. Nera pulahti välillä mereen ja käveltiin ja nautittiin päivästä. Mentiin kuitenkin molemmat radat, vaikka aijottiin mennä eka vaan yksi.

E-rata: Ekaa rataa oli tuomaroimassa Johanna Nybeg ja rata oli vaikea! Ja ihanne aikakin kova. Ei ekoissa kisoissa ollut Oulun ratakaan tunnu enää miltään, vaikka kaverit sano sitäkin vaikeaksi. Rimat sentään oli 55 ja niitähän ei yllätys yllätys, yhtään alas :). Renkaan alitti heti alussa,  otin takisin ja jatkettiin. Hylly tuli sitten kepeillä! Omituista! Mutta luulen että mun ei pidä himmailla kepeille vauhtia, vaan mennä vaan lujaa. Ja muuri veti sitä keppien lopussa puoleen. Pitää testata tuota vauhtia kun treenitään. Muuten ois selvitty pelkällä vitosella hankalista käännöksistä, vaikeista puken päistä ja houkutus esteistä. Ja jopa keinu onnistu huipusti, vaikka millon lie, tammikuussa otettu viimeksi. Ilman keppejä me siis ois saatu 5 tulos.

Ratojen välissä oli hyvä olla piknikillä ja muutavastaavaa kivaa.

F-rata: Tuija Kokkonen oli  mukava tuomari, helppo rata, jossa oli yksi vähän haasteellisempi kohta, mutta ei aiheuttanut mitään ongelmia. Hylly tuli taas kepeistä. Tyhmä, mitä menin hidastamaan? Rimat 60cm kaks alas. Radalle lähdin sillä asenteella et nyt mennään pitämään hauskaa! Muita virheitä ei tullut, mutta keppejä kun olin palauttamassa karkas Aalle ja renkaan alitti hyllytyksen jälkeen, niin en jaksanut ottaa sitä uudestaan. Ilman keppejä tästä ois tullut varmaankin 15 pinnaa. Mutta sit elokuussa seuraaviin :).

Mutta tuo mennään pitään hauskaa -asenne kantaa pitkälle ja sehän agilityn tarkoitus onkin. Ei jännitä eikä mitään, radalle on kivaa mennä. Tota pitää harjoittaa myös tiistaina Kärsämäellä möllitokoissa. Tyhmä, kun ei tämmöstäkään ennen tullut mieleenkään. Ens vuonna kyllä pitää päästä tonne uudestaan ja vaikka koko viikonlopuksi, sen verran huippu tapahtuma toi Klag- juttu oli :).